Coca-Cola Plaza 10. sünnipäev 10. märtsil!

09.03.2011
10. märtsil möödub ümmarguselt 10 aastat päevast, mil Eesti kinosõpradele avas oma uksed kino nimega Coca-Cola Plaza. Kuna tegu on niivõrd olulise verstapostiga, otsustab Coca-Cola Plaza seda väikest juubelit ka igati väärikal moel tähistada. Filme saab sel päeval nautida sünnipäevale vääriliste hindadega - tavapilet maksab 3 eurot, kinofänn saab pileti 2 euro eest ning kinogurule maksab sel päeval kinopilet ei rohkem ega vähem kui 1 euro!

Sel päeval pakume kinosõpradele rikkalikku filmiprogrammi, kus seguneb verivärske ja väärikalt vananenud filmikunst. Selle päeva kavas on koha leidnud nii palju uusi ja huviväärseid linateoseid, kui ka selliseid filme, mis viimase kümnendi jooksul suutnud kindlustada oma koha kinoajaloos.

Tavapärases programmis on aukohal paljud tänavused Oscai nominendid ja ka laureaadid eesotsas selliste filmidega nagu "Kuninga kõne", "127 tundi", "Tõeline visadus", "Lastega on kõik korras", "Must luik" jne. Peresid rõõmustab mitmes erinevas keeleversioonis "Rango".

Eriprogrammi värvikirevuse eest hoolitsevad aga näiteks "Avatar 3D" pikendatud versioon ja "Tagasi tulevikku - 25.aastapäeva väljalase", mille mõlema näol on tegu ka HÄÄ FILMI NÄDALA lisaseanssidega, sest mõlemad teosed kogusid nimetatud filminädala jooksul kenakesti vaatajaid. Tähelepanu! Need kaks filmi on inglise keeles, ilma subtiitriteta!

Lisaks sellele tandemile esindavad klassikat Coca-Cola Plaza üks omaaegsetest avafilmidest "Kanade mäss", Ridley Scotti ajalooline eepos "Gladiaator", vendade Coenite parima filmi Oscari vääriliseks tunnistatud "Ei ole maad vanadele meestele", ajatu ja igas vanuses vaatajale meelepärane "Simpsonite film" ning viimase kümnendi üks pinevamaid ja õnnestunumaid action-filme, mis kannab pealkirja "Bourne'i ultimaatum".

Igaüks leiab kindlasti Coca-Cola Plaza 10.märtsi sünnipäeva kavast endale midagi meelepärast.

Nagu sünnipäeval ikka kombeks, pakume ka sel korral lisaks headele filmidele muudki meelepärast - sünnipäeva puhul pakuvad magusaid ampse ning karastavaid jooke meie head sõbrad Chupa Chups, Premia, Fazer, Candy King, Cido ning Coca-Cola.

Lisaks tavapärasele filmiprogrammile toimub Coca-Cola Plazas 10.märtsil 13. Eesti filmi päevade raames ka eriüritus nimega "Reklaamfilmi päev".

Reklaam on filmikunsti üks väljandusvorme. Seepärast oleme sel aastal liitnud Eesti Filmi Päevade programmi ka kodumaiste reklaamfilmide seansi. Tegemist on pilootüritusega, mis tutvustab järgmisest aastast Eesti Filmi Päevade poolt väljaantava reklaamfilmi auhinna ideed. Klippe on palutud kommenteerima tuntud inimesed reklaami- ja filmimaailmast.

Üritus algab Coca-Cola Plazas 10.märtsil kell 18:00 ja pilet sellele omanäolisele ning huviväärsele üritusele maksab 5 eurot. Piletid sellele üritusele tulevad eelmüüki esmaspäeval, 7.märtsil.

Rohkesti meeldivaid kinoelamusi nii sellel, kui ka teistel päevadel!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv