Lasteteatri päev

10.03.2011
20. märtsil on ASSITEJ lasteteatrite päev, mis on rahvusvaheline lastele ja noortele mängivate teatrite päev. Sel aastal tähistatakse ASSITEJ lasteteatrite päeva Tallinnas Piip ja Tuut Mängumajas, mis on uus unikaalne teatripaik noorele publikule.

ASSITEJ lasteteatrite päeval on lasteteater Sõbra etendus "Hunt lambanahas" kõigile huvilistele TASUTA. Selleks palume eelregistreeruda mangumaja@piipjatuut.ee või telefonil 662 6767.

Rahvusvaheline ASSITEJ lasteteatrite päeva kava 20. märtsil 2011 Piip ja Tuut Mängumajas:

12.00 "Hunt lambanahas" lasteteater „Sõber“ esituses
13.00 NB festival 2011 tutvustus
13.15 ASSITEJ Eesti Keskus MTÜ üldkoosolek

ASSITEJ lasteteatrite päeval tutvustatakse esmakordselt selleaastase NB festivali mängukava, mille pearõhk on noortelavastustel. NB festival on rahvusvaheline teatrifestival, mis toimub Tallinnas 29. maist 2. juunini ning on osa Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmist. Oma teatriesindustega saabuvad Tallinna pea kõik Põhja- ja Baltimaad, Venemaa, Saksamaa ning Eesti teatrid, kes mängivad lastele ja noortele. Koostöös ASSITEJ Maailmakongressiga saabuvad Tallinnasse eksootilised teatritrupid Koreast ja Brasiiliast.

Festivali etendused toimuvad teatris NO99.

NB festivali korraldavad ASSITEJ Eesti Keskus ja VAT Teater.

ASITEJ Eesti Keskus on organisatsioon, mis ühendab professionaalseid lastele ja noortele mängivaid teatreid ning üksikliikmeid.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv