Saaremaa Muuseum kutsub kõiki lapsi koolivaheajal muuseumisse

16.03.2011
Tänavusel kevadisel koolivaheajal pakub Saaremaa Muuseum kasvavale noorsoole võimalust osaleda üksikkülastajaina Kuressaare linnuses toimuvatel muuseumitundidel. Tavaliselt korraldab Saaremaa Muuseum muuseumitunde koolide ettetellimisel ja kohandab siis varem ette valmistatud programme vastavalt gruppides osalevate õpilaste vanusele ja erihuvidele.

Koolivaheaja muuseumitundidel osalemiseks vanusepiirangut ei ole. Üritusel osalemise tasu on 1€, millest saavad kaetud materjali- ja korralduskulud.

Kolmapäeval, 23. märtsil kell 14.00 muuseumitund “Ole hea ja (ära) istu”.

Tunni alguses tutvume näitusel olevate toolidega. Jätkame tundi käeliste tegevustega – voldime, kleebime, voolime ja meisterdame. Lisaks on vőimalik näitusel lasta end tasuta fotografeerida vanadel toolidel ajastusse sobivate aksessuaaridega.

Neljapäeval, 24. märtsil kell 14.00 muuseumitund “Nukud ja rahavariided”.

Tunnis räägime Saaremaa rahvariietest ja vaatame eri piirkondade rahvariideid kandvaid nukke, kelle eeskujul valmistame tunni teises pooles ka ise pabernukule paberist rahvariided!

Reedel, 25. märtsil kell 14.00 muuseumitund “Kuidas vanasti elati?”

Tunni alguses tutvume lossi saalides vana-aja eluga. Tavaliselt ei tohi muuseumis esemeid katsuda. Tunni teises pooles anname võimaluse vanu asju katsuda ja nendega tegutseda.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv