Rannapaargu sündmuste kava aprillis

23.03.2011
1. Kreisipaargu unelmate öö, DJ Aaro Põder, Võtke kaasa oma lemmmikplaadid ja kassetid - kuulame neid, kõik joogid baaris tasuta - valada võib ise, ehitame ka eraldi wc lõhkumiseks ning jagame kõikide töötajate telefoni numbrid klientide vahel välja kasutamiseks oma äranägemise järgi, ühtlasi ootame kõiki meie diivanitele magama ja lahkesti laudadele kingitusi jätma, kaasa võite mälestuseks võtta kõik meie majas saadaolevad klaasid ja peo lõppedes viime teid kõiki oma transpordivahenditega koju, olgu või Emmastesse.
Rannapaargu ei vastuta huumorivaesuses vaevlevate klientide arusaamade eest 1. aprillil.
Sissepääs 3 €/naistele keskööni tasuta

2. Chillout Cafe Rannapaargu, sissepääs tasuta, süüa ja juua saab hommikuni

8. DUBSTEP, DJ Aaro Põder,23.00-04.00, sissepääs 3 €/naistele keskööni tasuta

9. Chillout Cafe Rannapaargu, sissepääs tasuta, süüa ja juua saab hommikuni

15. Eesti parimad palad, DJ Aaro Põder, 23.00-04.00, sissepääs 3 €/naistele keskööni tasuta

16. Chillout Cafe Rannapaargu, sissepääs tasuta, süüa ja juua saab hommikuni

22. Suur Reede DJ Mihkel Eller , jooki valavad tibud ja jänkud, 23.00-04.00, sissepääs 3 €/jänku või tibu kostüümides sissepääs tasuta

23. Chillout Cafe Rannapaargu, sissepääs tasuta, süüa ja juua saab hommikuni

29. Before DAWN, DJ Aaro Põder, 23.00-04.00, sissepääs 3 €/naistele keskööni tasuta

30. Töörahvapüha koosolek, DJ Aaro Põder, 23.00-04.00, Meie, Eesti ENSV Hiiumaa kolhooside ja sohvooside ühinenud töötajad, raporteerime NLKP XXVI kongressile, et täitsime edukalt kümnenda viisaastaku ülesanded. Seoses sellega, lähtudes ENSV rahvasaadik seltsimees Ervin Üks-Jalgvärav käskkirjale nr:1, on kõikide eesrindlike seltsimeeste (lüpsjad, kalurid, brigadirid, kolhoosiesimehed, ökonomistid, sohvoosnikud, koormakujundusinsenerid, partei-, komsomolikomitee liikmed, kunstseemendajad jms) viibimine koosolekul rangelt kohustuslik.

Arutlusele tulevad eesrindlike seltsimeeste tunnustamine NLKP keskkomitee poolt, järgneva viisaastaku planeerimine, kolhoosnike ainelise ja kultuurilise heaolu parandamine ning külade sotsiaalse arengu tagamine 129,4 protsendi ulatuses juhindudes NLKP keskkomitee pleenumite otsustest.

Koosolekul osalemise tasu €3/äratuntavalt asjaosalise kostüümis loomulikult tasuta.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Hea menüü ja ainuke teenindusasutus Hiiumaal, kus teenindus polnud liiga vaoshoitud ja kinnine, vaid avatud ja sõbralik. Sõbralikud hinnad! (5.0)" Anna hinnang

Kärdla, Hiiumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv