Professor Raivo Mänd hoiatab Saaremaa Muuseumis ökolõksude eest

26.03.2011
Saaremaa Muuseumi poolt igakuiselt korraldataval vestluspärastlõunal tuleb 31. märtsil kell 17.00 saarlaste ette kõnelema Tartu Ülikooli loomaökoloogia professor ning zooloogia osakonna juhataja Raivo Mänd teemal “Ökolõksud ja atraktiivsed mülkad”. Juttu tuleb loomariigist ning seejärel sellest, millistesse atraktiivsetesse mülgastesse võivad inimesed kukkuda.

1954. aastal Saaremaal sündinud ning siin üles kasvanud Raivo Mänd on töötanud aastail 1977-1998 Eesti teaduste Akadeemia zoloogia ja botaanika instituudis teadurina. 1986. aastal kaitses ta teaduste kandidaadi kraadi ökoloogia alal ning töötab 1992. aastast loomaökoloogia korralise professorina Tartu Ülikoolis, juhatades aastail 2005-2007 TÜ zooloogia ja hüdrobioloogia instituuti ning alates 2007. aastast TÜ ökoloogia ja metsateaduste instituuti. Raivo Männi juhendamisel on kaitstud mitmeid doktori- ja teadusmagistrikraade. Kõrgelt tunnustatud teadlasena on ta olnud mitme teadusühingu eesotsas ning osalenud erinevate teadusajakirjade juhtimises.

Kuressaare linnuse roosas saalis toimuv üritus on mõeldud kõigile asjasthuvitatuile. Osavõtt vestluspärastlõunast on muuseumi sooduspiletitega: täiskasvanuile 1.28 € (20.- EEK), õpilastele 0.64 € (10.00 EEK). Üritust toetab Eesti Kultuurkapital.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv