Coca-Cola Plaza kannab üle Faithlessi kontserti

30.03.2011
Järgmisel reedel, 8. aprillil on võimalik kõigil Coca-Cola Plaza külastajatel osa saada maailmakuulsa tantsumuusikabändi Faithless kõige viimase kontserdi otseülekandest.

„Satelliidi vahendusel Euroopa kinodesse jõudev otseülekanne on tantsumuusika ajaloos esimene omataoline ja annab võimaluse tuhandetel Faithlessi fännidel üle Euroopa viimast korda üheskoos pidutseda. Et kinokülastajatel oleks võimalik osa saada tõelisest peomelust, toob Coca-Cola Plaza selleks eriliseks puhuks kinosaali kohale ka DJ, paneb püsti tantsupõranda ning avab kokteilibaari,“ ütles Rein Palosaar, Forum Cinemas AS linastusjuht.

15 aastat tegutsenud Faithless on üks mõjuvõimsamaid tantsumuusikategijaid läbi aegade. Selle tõestuseks on bändi ka kõrgelt tunnustatud – nende „Greatest Hits“ album on pälvinud kolmekordse plaatinum plaadi tiitli ja kõik kuus välja lastud albumit on saanud Suurbritannia Kuldse plaadi tiitli.

Kokku üle 15 miljoni plaadi müünud ja tunnustatud lavashowga bänd annab oma viimase kontserdi „Passing The Baton“ tuuri raames Londonis Brixton 02 Academy’is. Lisaks Coca-Cola Plazale Eestis on üritusest võimalik osa saada ka Suurbritannia, Iirimaa, Saksamaa, Belgia, Luksemburgi, Hollandi, Norra ja Läti kinodes.
Pileteid erilisele kinoüritusele on võimalik soetada alates 31.märtsist kell 11:00 Coca-Cola Plaza piletikassast või Forum Cinemas kodulehelt internetis. Kontserdi otseülekanne algab pool tundi peale südaööd, kuid tantsumuusika huvilisi oodatakse juba kell 23:30.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv