VAT Teatri kevad-suvised tegemised

13.05.2011
Sel kevad-suvel on VATil rohkem tegemist kui kunagi varem. Äsja esietendus Rahvusraamatukogu Teatrisaalis noortenäidend „Help!“, mille kirjutasid kahepeale Aare Toikka ja ungarlane Peter Horvath. Lugu on algelises inglise keeles ning räägib ellujäämisest, teineteiseleidmisest ja leppimisest. Sügisel on plaanis lavastuse juurde pakkuda haridustegevusena ka ellujäämistöötuba.

Mai lõpus, täpsemalt 29. maist kuni 2. juunini toimub NO 99 teatris NB festival 2011, mida korraldab koos Assitej Eesti Keskusega ka VAT teater ning mis pakub noorele publikule taskukohase hinnaga maailmatasemel teatrielamusi. Kõik piletid maksavad 3 eurot. VAT Teater astub festivalil üles kahe looga: „Robinson & Crusoe“ ning „Help!“. Rohkem saab festivali kohta lugeda SIIT.

Augustikuus esietendub Kuressaares VAT Teatri ja Kuressaare Linnateatri koostööprojekt „Morten lollide laeval“. See on Kaspar Jancise lasteraamatu „Seiklus salamandril“ ainetel loodud muusikat, mustkunsti ja tsirkust täis koguperelavastus, mis rändab augustis mööda Läänemerd, viies etendused Saaremaale, Hiiumaale, Mariehamni ning Euroopa kultuuripealinnadesse Turusse ja Tallinna. Piletid on juba müügil!

Ning juba septembris esietendub ainulaadse esitusõiguse saanud taskumuusikal „The Black Rider“ Tom Waitsi muusikale. Lavastust mängitakse ainult 15 korral ning ainult septembris. Piletid tulevad müüki 20. mail!

Külastage ka VAT Teatri UUT kodulehekülge: www.vatteater.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv