Coca-Cola Plaza toob teatrisõpradeni HD ülekandes Broadway’lt menuka komöödia

16.05.2011
Juuni alguses saavad kõik huvilised Coca-Cola Plaza ekraani vahendusel osa Oscar Wilde’i maailmakuulsast komöödiast „Kui tähtis on olla tõsine“.

„Kui tähtis on olla tõsine“ on meisterlik komöödia klassivahedest, kurameerimisest ning kõigile tuntud kombest kuulsate nimedega uhkeldada. Tõsistele inimestele mõeldud triviaalse komöödia on lavastanud ning leedi Bracknelli rollis särab Tony auhinna laureaat Brian Bedford.

Suurepärane näitlejate valik ja kriitikute kiidusõnad on teinud antud Oscar Wilde´i komöödia uuslavastuse „kohustuslikuks“ kõigile teatrisõpradele, millest saavad nüüd HD-pildikvaliteediga ülekandes osa ka need inimesed, kel Broadway etendus muidu nägemata jääks.

Brian Bedfordi lavastatud etendus „Kui tähtis on olla tõsine“ on suurepärane komöödia, mis naeruvääristab sündsaid käitumistavasid ja etiketti. Härrasmehed John Worthing (David Furr) ja Algernon Moncrieff (Santiano Fontana) soovivad võita kaunite daamide Gwendolen Fairfax’i (Jessie Austrian) ning Cecily Cardew’ (Charlotte Parry) tähelepanu. Olukorra muudavad keeruliseks meeste poolt välja mõeldud tegelaskujud, kes on loodud varjamaks meeste salajast elu ning oma panuse lisab loosse Gwendolene’i ema, hirmuäratav leedi Bracknell Brian Bedfordi kehastuses.

Etenduse toovad vaatajateni Roundabout Theatre Company, L.A. Theatre Works ja BY Experience, viimane on Eesti publikule tuttav praegugi Foum Cinemas kinodes pakutavate New Yorgi Metropolitan Opera ning London National Theatre’i otseülekannete kaudu.

Oscar Wilde´i komöödia HD ülekannet Broadway´lt on võimalik vaadata Coca-Cola Plazas 2. juunil algusega kell 21.00.

Piletid ülekandele on müügil Coca-Cola Plaza kassas ja kinoketi kodulehel www.forumcinemas.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv