Nädalavahetusel mängivad energiat täis Late´s 5 ja Ketikoerad

27.05.2011
Meile meeldib rütm! Kutsume ka Sind Cubanitasse head toitu ja elavat muusikat nautima.

Täna õhtul algusega kl 22.00 esineb Cubanita Live Cafe's energiline LATE'S 5!


Late's 5 on bänd, mille on moodustanud noored Otsakoolis õppivad muusikud. Eelkõige esitab kollektiiv ladina- ja jazzmuusikat.

Bändi repertuaarist võib leida rahulikke kui ka tantsulisi lugusid. Kava koostamisel on eelkõige silmas peetud originaalsust, seetõttu kindlustavad nad emotsioone täis peoõhtu.

Bänd koosneb viiest liikmest: Pille-Rite Rei (saksofon/vokaal), Mathei Florea (klahvpillid), Janno Trump (basskitarr), Janno Tomingas (trummid) ja Caspar Salo (perkusioon).

L 28.05.2011 :: Ketikoerad LIVE!

Tänast tänavapilti iseloomustab rahakeskne mõtlemine, linnastumine ja võimuahnus. Tähtsad ninad teenindavad vaid enda huve, üksikisik on tagaplaanil. Kes räägib tavainimese nimel? Ketikoerad viivad rännakule loodusesse ning kohta, kus on olulised inimesed, hetked ja naudingud. Nende muusikas on pungilikku mässu, popilikku meloodilisust ning särtsakaid riffe.
Lühikese tegutsemisaja jooksul on saadud mitmeid auhindu (Tudengibänd, LiveBändCämp) ning jagatud lava artistidega nagu Vennaskond, Ott Lepland, Toe-Tag jt.
Ole sina ise, ole metsik – ole selline täpselt nagu tahad, millal tahad. AUH!

Ketikoerad alustavad kl 22.00.

P 29.05.2011 :: Kuuba salsaõhtu

Algusega kl 20.00 toimub salsaõhtu, mängitakse ehedat Kuuba salsamuusikat. Tasuta salsa tantsutund kl 20.00. Starting from 8pm we have salsa evening, salsa lesson at 8pm.

E 30.05.2011 :: West Coast Swing

Nüüd saab West Coast Swingi tantsida kuus kolmel esmaspäeval. Kl 21.00 toimub Xavieri juhendamisel TASUTA West Coast Swing tantsutund algajatele. Loe rohkem selle tantsustiili kohta www.westcoastswingbaltics.com.

T 31.05.2011 :: Night to Tango

Cubanita Live Café on kõigi tantsulembeliste meeste ja naiste jaoks, kes vähegi endas uudishimu ning kirge leiavad. Sellepärast pakume kõigile võimalust õppida Argentiina tangot.

Cubanita Live Café on kõigi tantulembeliste meeste, naiste ja isegi laste jaoks kes vähegi kirge endas leiavad. Seepärast pakume me kõigile võimalust kirglikku tantsu nagu tango õppida.

Tangoõhtu hakkab kl 19.30. Toimuvad tantsuetteasted ja palju muud huvitavat.

Kl 20.00 toimub TASUTA tantsuõpe.
Õpetajaks on Karmen Ong, kes on professionaalne tantsija ja koreograaf. Ta armus tangosse 2006 aastal ning on sellest ajast saati olnud Eestis peamisi tangoõpetajaid. Novembris, 2010 käis Karmen Buenos Aireses juba teist korda, et täiendada oskusi kui tango õpetaja ja tantsija.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv