Valkla Merekeskuse hooaja avamine 30. juunil

27.06.2011
Neljapäeval, 30. juunil 2011 avatakse taas Valkla Merekeskus. Keskuses saab proovida erinevaid Eestis müüdavaid süstamudeleid. Vette on paigutatud spetsiaalne veebatuut ja mängida saab veevõrkpalli. Keskus jääb avatuks kuni augusti lõpuni iga päev, kella 12.00 kuni päikeseloojanguni.

Toimuvad ka traditsioonilised süstamatkad Pedassaarele (kell 16.00 ja 18.00).

Avamise puhul on kõik teenused poole hinnaga.

Selle aasta avamise naelaks on maailmakuulsa süstaguru Helen Wilsoni eskimopöörde koolitus kell 16.00 (eeldab eelnevaid teadmisi, hind 25 eurot inimese kohta) ja ”Paddle in” kino Pedassaarel kell 20.30. Seansile pääseb vaid süstaga.

Saarel toimub hääletamine 3 filmi vahel ja siis selgub kas vaatame filmi „Polly päevikud“, „Kormoranid“ või „Surnuaiavahi tütar“.

Süstaretk algab Valklast kell 20.30 ja tagasi jõuame kesköö paiku, saarel on ka kerged suupisted. Retke hind ühele inimesele 25 eurot.

Selleks, et tagada kino vaatamisel keskkonnasõbralikkus, näitame filmi raadioheliga, st. et saarel ei ole suuri kõlareid, vaid kuulamine toimub kõrvaklappidega. Selleks on igal osalejal vaja aparaati, millega FM raadiot kuulata saab (mobiiltelefonid või MP3 mängijad.) KELLEL RAADIOT EI OLE, SEE NÄEB AINULT PILTI JA HELI EI KUULE.

Keskuse avame kell 12.00 ja sulgeme koos päikese loojumisega.

Selleks, et teaksime üritusi paremini planeerida, palun andke oma tulemisest märku hiljemalt kolmapäeva (29.06) lõunaks, kas info@retked.ee või telefonil 5114099

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv