Saare Jazz tuleb taas!

11.08.2011
Saare Jazzi teine tulemine leiab aset 25.–28. augustil Saaremaal. Festivali südameks on Pidula Forelli Puhkeküla, mis muutub 26. ja 27. augustil mõnusaks kontserdipaigaks, kus on võimalik nautida tõelist elamust pakkuvat jazzmuusikat ning maitsta Eesti parimat forellipala.

Festivali kava on väga mitmekülgne ning elamusterohke. Kohal on nii tuntud artistid kui ka uuemad tegijad ning kaugemad külalised on lausa Lõuna-Ameerikast. Peaesinejana astub üles Liisi Koikson muusikaga oma uuelt albumilt ning ühe põnevaima ning eksootilisima etteaste teeb Brasiilia lauljatar Denise Fontoura oma bändiga.

Muusikafestivali Saare Jazz korraldatakse Saaremaal teist korda ning peakorraldajate sõnul rikastab Saare Jazz suve ürituste kalendrit ning täidab olulist kohta Saaremaa kultuuri elus, mida näitab üha kasvav publiku ning turistide huvi festivali aadressil. Saare Jazz annab hea ülevaate Eesti uuemast muusikast, artistidest ning pakub meeleolukaid elamusi eriti eksootiliste muusikute näol, 2010 festivali kaugemad külalised olid Aafrikast Senegalist, sel aastal astuvad üles artistid Brasiiliast.

25. augustil toimuvad kontserdid Kuressaares, hotellis Gospa ning 26–28. augustil Pidula Forelli Puhkekülas, Kihelkonnas.

Piletid on müügil kohapeal, kõigis Piletilevi müügipunktides ning kontserdipakette koos majutusega on võimalik osta Estravelist.

Lisainfo: www.saarejazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Mõnus paik suviseks puhkamiseks :) Käisime ja jäime igati rahule. Parim kala, mida elus saanud olen. (5.0)" Anna hinnang

Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv