Soneburgi kohvikus seati üles portreedenäitus

29.08.2011
Orissaare kohvikus “Soneburg” on alates 28. augustist avatud Elena Davydova portreede väljapanek.

Kunstnikku ennast võib pidada tähelepanuväärseks näiteks tänapäeva avatud maailma multikultuursusest – ta on sündinud 1982. aastal tšuvaši perekonnas Baskiirias, üles kasvanud ja hariduse omandanud Ukrainas ning elab alates 2008. aastast Eestis. Oma igapäevast leiba teenib ta vabakutselise kunstnikuna ning tunniandjana nii lastele kui ka täiskasvanutele mõeldud kursustel.

Elena Davydova peab oma loomingus oluliseks Baskiiriast ja Ukrainast kaasa saadud inspireerivaid mälestusi: "Mind on alati ümbritsenud säravad inimesed ja rikkalikult värve. Paigad, kus kaunis värv mõjutab inimest, kutsudes esile rõõmu, tundeküllust ja meeleolusid, mõjub see elule kui allikas, kust taas ja taas saab kehale ja vaimule kosutust ammutada. Mind vaimustab värvide mitmekesisus ja veel enam vaimustun ma inimestest. Töötades portreede kallal, saan ma selle kõik ühendada."

Näitus jääb avatuks detsembrikuu keskpaigani. Septembri lõpus lisandub „Soneburgis“ eksponeeritavatele portreedele ka sama autori maastikuvaadete väljapanek. Eksponeeritavaid taieseid on võimalik osta, soovi korral on võimalik autorilt ka uusi portreid tellida.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv