VAT Teatri uudised!

03.12.2011
Alates 1. detsembrist kuni 31. detsembrini 2011 (k.a.) on jaanuaris esietenduva "Karin ja Pearu" piletid müügil soodushinnaga 13 EUR ja 9 EUR (tavahind 15EUR ja 11EUR). Pakkumine kehtib jaanuari ja veebruari etendustele.

Kõnealuse näidendi on kirjutanud Andrus Kivirähk, lavastab Aare Toikka. Laval on Katariina Unt, Raivo Trass ja Meelis Põdersoo. Lavastuse plakat on ka valmis, sellega saab tutvuda lavastuse kodulehel. Kinkige oma lähedastele üks puudutav elamus!

Detsembris mängime Tartu Uues Teatris (Lai 37 võimlas Tartus) meie väga häid lavastusi: "Hea, Paha ja Inetu" 12. detsembril, "Nisa" 13. detsembril ning "Robinson & Crusoe" 14. detsembril. Etenduste algus kl 19, piletid müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides ning enne algust kohapeal. Kui vestern "Hea, Paha ja Inetu" on pungil meeste jõudu, relvi ja paugutamist, siis "Nisa" on täis ürgset naisenergiat. "Robinson & Crusoe" pakub aga silmailu lavavõitluse näol ja mõtlemisainet ellujäämise teemadel. Tartlased- kasutage juhust!

Õpetajate jaoks on meil kodulehel rida uuendusi- valmis on detsembrikuu infokiri, eraldi rubriik toetavate materjalidega ning lisavõimalused loovkonkursside näol ("Salto Mortale" reklaamklipi idee konkurss ja teatris käitumise teemaline koomiksite võistlus "Kas ka Sina oled kunagi istunud nätsu sisse?"). Tutvuge Õpetajate rubriigiga!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv