Antoniuse õue väliraamatukogu ootab lugemisvara

30.04.2012
Pühapäeval, 20. mail avatakse pidulikult Antoniuse õue suvehooaeg koos kohviku, väliraamatukogu ja muude ajaveetmisvõimalustega. Antoniuse õu ja Tartu loomemajanduskeskus paluvad tartlastel, kelle raamaturiiulitel on üle huvitavat lugemisvara, jagada seda Antoniuse õue väliraamatukoguga.

Oodatud on nii ilu-, aime- kui ka lastekirjandus, samuti ajakirjad moest, teadusest, loodusest, kirjandusest jm. Raamatukogus leiduvat lugemisvara saavad lugemishuvilised sealsamas Antoniuse suveõue mõnusas keskkonnas nautida. Raamatukogu komplekteerimist korraldava loomemajanduskeskuse projektijuhi Ave Anniste sõnul tuleb annetajatel arvestada sellega, et raamatukogul ei ole igapäevaselt töötavat koguhoidjat, mistõttu raamatud võib, aga ei pruugi suve lõpul tagasi saada.

Raamatud ja ajakirjad võib tuua Tartu loomemajanduskeskuses Kalevi 15 esimese korruse fuajeesse (Disainimaja pood, avatud E−R 10−17.30, L 10−16), samuti Antoniuse õue meistrite maja fuajeesse (Lutsu 3, T−R 12−18).

Antoniuse suveõuele on kavas paigaldada karussell, kivikast ja võrkkiiged. Suvehooajaks avab maitseelamuse koda kohviku ning uksed teeb lahti käsitööpood. Selleks ajaks on end Antoniuse õues sisse seadnud ka mitu uut koda.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv