Juulis toimub Saaremaa suurim festival Saare Jazz 2012

23.05.2012
Hea musa festival Saare Jazz 2012 toimub sellel aastal 12.-14. juulil Saaremaal. Festivali südameks on taaskord Pidula Forelli Puhkeküla, mis muutub sumedatel juulikuu õhtutel mõnusaks kontserdipaigaks, kus on võimalik nautida tõelist elamust pakkuvat jazzmuusikat, maitsta isuäratavat forellipala ning imetleda kaunist Saaremaa loodust.

Festivali kava on väga mitmekülgne ja omanäoline. Kohal on nii tuntud artistid kui ka uuemad tegijad. Peaesinejatena astuvad sedapuhku üles TEELE VIIRA, MARGUS VAHER ning LAURA PÕLDVERE. Kolme päeva jooksul pakub festival energilisi, kaasahaaravaid ja igati meeleolukaid etteasteid.

Muusikafestivali Saare Jazz korraldatakse Saaremaal juba kolmandat korda ning peakorraldajate sõnul vürtsitab festival suve ürituste kalendrit ning täidab olulist kohta Saaremaa kultuuri- ja muusikaelus. Lisaks sellele on festival igati publikusõbralik ning sobib külastamiseks kogu perele. Saare Jazz on kahe aasta jooksul pakkunud põnevaid elamusi eksootiliste muusikute näol – 2010 festivali kaugemad külalised olid Aafrikast Senegalist, 2011 aastal Brasiiliast. Sellel aastal saab sündmusel nautida eelkõige kodumaist loomingut armastatud artistelt ning tutvuda värske muusikaga uuematelt talentidelt.

Kontserdid toimuvad Kuressaares ning Pidula Forelli Puhkekülas, Kihelkonnas. Piletid on müügil kohapeal, kõigis Piletilevi müügipunktides ning kontserdipakette koos majutusega on võimalik osta Estravelist.

Lisainformatsioon: www.saarejazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Mõnus paik suviseks puhkamiseks :) Käisime ja jäime igati rahule. Parim kala, mida elus saanud olen. (5.0)" Anna hinnang

Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv