Laste teatrilaager Sammuli Puhkekülas Viljandimaal

29.05.2012
LASTE TEATRILAAGER toimub Sammuli Puhkekülas Viljandimaal 8.-13. juuli 2012.

Veel saadaval mõned üksikud kohad!

Teretulnud on kõik lapsed, kes tahavad killukest oma suvepuhkusest veeta looduskauni Viljandi järve kaldal puhates, ujudes, näitemängu tehes, matkates ja muul viisil lustides, leides endale nõnda ka uusi sõpru.



Kellele?
Loomingulistele, julgetele ja tegusatele lastele vanuses 8-14 eluaastat, kellele meeldib esineda, laulda, tantsida, meisterdada, joonistada, matkata, anekdoote rääkida, nalja ja näitemängu teha ning seeläbi leida endale palju uusi sõpru.

Mis toimub?
Pühapäev: Saabumine kell 15.00. Tutvumine ümbruse, puhkekeskuse, kasvatajate, uute sõpradega. Õhtusel kogunemisel loeme näitemängu, sätime paika tööplaani ja jagame rollid.

Esmaspäev: Matk mööda järveäärset terviserada, peame piknikukest ja ujume. Harjutame näitemängu ja õhtul „VABA LAVA“ - iga laps saab üles astuda meelepärasega.

Teisipäev: Seiklusrikas „mere“reis katamaraaniga Rannapiiga. Vaatame lähemalt Viljandi linna ja muidugi teeme proovi. Sportmängude õhtu – panustame rohkem naudingule ja lustile, kui tulemustele ja võidule!

Kolmapäev: Maalime nägusid, kehasid, käsi, jalgu, kõrvu jms. Proovime teha erinevaid soenguid ja aksessuaare. Ning harjutame näitemängu. Õhtul PIDU hoogsate rütmide saatel!

Neljapäev: Teeme viimaseid ettevalmistusi, korrastame lava, paneme paika detaile, oleme kohviku toimkonnas, meisterdame kavalehti ja teeme PEAPROOVI! Õhtul AARETE JAHT ja BINGO!

Reede: Sebime, sagime, närveerime, sätime, kostümeerume, grimmeerume, ootame vanemaid, sõpru ja sugulasi vaatama meie etendust, mis algab kell 12.00. Pärast õnnestunud etendust kummardame, kallistame, võtame vastu ovatsioone ja lilli, jätame hüvasti sõprade ja kasvatajatega ning sõidame rõõmsate ja puhanutena koju.

Palju maksab?
Hind ühele lapsele on 130 eurot. Tasu sisaldab majutust (vaata pilte Sammuli Puhkeküla kodulehelt), 4 söögikorda päevas, kolme pedagoogilise taustaga lastesõbralikku ja rõõmsameelset kasvatajat, kes kui-peaks-vaja-olema lohutavad, aitavad, puhuvad peale, kuulavad ära, annavad nõu ja on kogu aeg olemas ning palju põnevaid ja lõbusaid tegevusi.

Lähem info telefonilt 52 77 567 (Merle Liinsoo), registreerumine aadressil merle.liinsoo@gmail.com. Osavõtutasu maksmine kas arveldusarvele 221014516725, saaja OÜ Nivek, selgitusse märkige lapse nimi või sularahas kohapeal.

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Majad, järv, puhkamisvõimalused väga head. Aga kohe tundusid hirmutavad vana asfald ja väsinud betoontrepid. Ja kui õhtu edenedes õnnetus... (3.0)" Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv