Perematkad Kõrvemaal!

30.01.2013
Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus ootab Sind pühapäevastele perematkadele algusega kell 12. Alates kella 10st on keskuse söögimaja avatud ja pakub matkajale maitsvat hommikusööki. Matka kestvuseks on talvehooajal orienteeruvalt kuni 2 tundi ja suvehooajal 2-3 tundi ning matkatakse Põhja-Kõrvemaa radadel.

Üha enam oleme mõistnud, et lapse ja vanema vaheline kvaliteetaeg vajab väärtustamist. Selleks pakume välja koostegevust ja koos avastamist lastele ja vanematele perematkadel.

Õpime midagi uut loodusest ja meist ümbritsevast, õpime märkama ja õpime kuulama. Igal matkal toimub huvitav käeline tegevus, mille käigus meisterdatakse midagi mälestuseks matkast – näiteks kuidas käbidest öökulli meisterdada, soolataignast metsloomi või kuidas lilledest või taimestikust seadet teha ja palju muud vahvat.

Matkade läbivateks teemadeks on looduses liikumine ja looduses toimuv läbi erinevate aastaaegade. Räägitakse nii Kõrvemaal elutsevatest loomadest, siin kasvavatest taimedest kui ka loodussõbralikust matkamisest, orienteerumisest, äärmuslikest ilmastikuoludest või kohtumistest metsloomadega.

Kui lumi katab maa valge vaibaga, siis matkame ja vaatleme jälgi, õpime leidma loomade talvitumispaiku jne. Tähtis on teada, kuidas liikuda ja olla osa loodusest, märgata ja arvestada ümbritsevat keskkonda. Peale matka süüakes koos maitsvaid pannkooke ja jagatakse matkamuljeid.

Kuu matkad jagunevad vastavalt raskusastmetele ja teemadele, et tegevust pakkuda nii väikelaste kui suurmate lastega peredele. Väikelaste matkadele saab tulla ka lapsevankriga. Iga kuu alguses anname teada täpsemad teemad pühapäevade kaupa.

Hinnad:

Perematka hinnad on erinevad sõltuvalt matka viisist ja hooajast. Hinnasoodustusi pakume matkagruppidele üle 15 osaleja.

Matka viivad läbi Põhja-Kõrvemaa kohalikud kogemustega retkejuhid, kaasame ka erinevaid septsialiste ja ka jahimehi.

Pühapäevased perematkad ja pannkoogipäevad:

03.02
- Sõjalise maasturiga ringsõit ning matkasuuskadega matk rabal. Hind täiskasvanule 39€, lastele 25€.
10.02 - *Tõukekelgumatk oosidel
17.02 - * Räätsadega jäljejaht looduses
24.02 - *Saanimatk Kõrvemaa loodusesse ja metsloomade toitmine
03.03 - Sõjalise maasturiga ringsõit ning matkasuuskadega matk rabal. Hind täiskasvanule 39€, lastele 25€.
10.03 - *Tõukekelgumakt oosidel
17.03 - *Räätsadega jäljejaht looduses
24.03 - Saanimatk Kõrvemaal koos suusamatkaga rabamaastikul. Hind täiskasvanule 39€, lastele 25€.
31.03 - *Tõukekelgumatk oosidel
*Soodushind perele 30€. Perematkad sobivad sünnipäevade tähistamiseks, ka lasteaia- ja koolilaste väljasõitudeks.

Vajalik eelnev registreerimine kodulehel või info@korvemaa.ee. Perematkad sobivad sünnipäevade tähistamiseks kui ka lasteaia- ja koolilaste väljasõitudeks

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv