Koos sõbraga Sõbrapäeva karikale!

12.02.2013
LaitseRallyPark planeerib lisaks käimasolevale LaitseRallyPark auto24.ee Talvekarditurniirile juba järgmist meeleolukat võidusõitu.
Erinevalt talvekarditurniirist, on Sõbrapäeva karikas 2013 näol tegemist ühepäevase, täpsemalt ühel õhtul toimuva kardivõistlusega!

14. veebruar on teadagi Sõbrapäev ja just selle raames on heameel anda kõigile võimalus, kes tahaksid sõbra või koos kõigi sõpradega sel päeval midagi põnevat ette võtta, registreeruda LaitseRallyPargi Sõbrapäeva karikale.
Võistlus toimub ikka LaitseRallyPargi hobikardirajal ja algusega kell 19:00.

Registreerimiseks ei ole tarvis teha muud, kui helistada telefonil 671 6067, 566 95819 või saata e-mail enda ja sõbra nimega aadressile kart@laitserallypark.ee. Osavõtumaks sulle ja sinu sõbrale on eelregistreerimisega 50 € (tuleb üle kanda võistluse toimumise päevaks) ja kohapeal 60 €. Hinnas sisaldub kahe inimese sõit, mille ajaline kestus on kokku ligikaudu 40 minutit. Ainsaks tingimuseks võistlusest osavõtmisel on vanus, vähemalt 15 aastat (pikkus vähemalt 140 cm, kaal kuni 110 kg).

Sõbrapäeva karika 2013 auhinnad on välja pannud LaitseRallyPark ja A. Le. Coq!

Kõige parem kingitus on ikkagi elamus, sellele lisaks koosolemise rõõm ja kvaliteetaeg kõige kallimatega! Vahvat Sõbrapäeva!

NB!Sõbrakuul on LaitseRallyPargis toimumas veel teinegi kardivõistlus – Vabariigi aastapäeva karikas 2013, mis toimub 24.02.2013 – jälgi infot http://www.laitserallypark.ee!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv