Holstre-Polli perepäeva ilmestab Euroopa teemaline võistkondlik matkamäng

30.05.2013
Europe Direct Viljandimaa teabekeskus korraldab pühapäeval, 2. juunil Holstre-Pollis peetaval perepäeval võistkondliku matkamängu, kus orienteerumine on ühitatud Euroopa teemalistele küsimustele vastamisega.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Katrin Reimo selgitas, et küsimused puudutavad Euroopa Liitu, selle liikmesriike ja sümboleid. „Küsimused on pigem lihtsad ja enamus neist valikvastustega. Õigesti vastamise eest saab võistkond mängus lisapunkte.“

Katrin Reimo sõnul on orienteerumismäng mõeldud vähemalt kolmeliikmelistele võistkondadele. Parematele on auhinnaks välja pandud spordipoe kinkekaardid ja erinevaid Europe Direct’i teabekeskus - Viljandimaa sümboolikaga meeneid.

Orienteerumismäng on üks osa lõbusast sportlikust perepäevast, mis peetakse Holstre-Polli spordi-ja puhkekeskuses 2. juunil kella 11–16. Perepäevale on oodatud kõik huvilised kõikjalt Viljandimaalt ning kaugemaltki.

Perepäeva kavas on veel batuudid ja elektriautod väikelastele, laskumine köitega 25 meetri kõrgusest tornist, 6 m kõrgune ronimissein, vibulaskmine, laskmine optilisest relvast, liiklusohutuse simulatsioonid, kandletuba, viltimise tuba, näomaalingud. 14.30 kontsert, kus esinevad Margus Põldsepp, Face tantsukool, Paistu tantsulapsed, kandleansambel. Perepäeva raames toimub ka jõukatsumine-II Mulgi Rammumees ja II mulkide tänakorvapall. Kogu päev on osalistele tasuta! Avatud on ka suvekohvik.

Perepäeva korraldamist toetavad SA Holstre-Polli Tervisekeskus, Paistu vallavalitsus, Europe Direct’i teabekeskus – Viljandimaa, Rahvakultuuri Keskus, Eesti Kultuurkapital, Eesti Haigekassa, ajaleht Sakala, Leader programm, MTÜ Spordiklubi Paistu, Viljandi Aken ja Uks, Maanteeamet, Sovek, Viljandi Metall.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"viisin last laagrisse, oli suur perepäev - tohutult inimesi. autode järjekord oli kilomeetir jagu teel. Koht metsa sees, mõnus.... (5.0)" Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv