Paistu vald kutsub rahvatriatlonile

09.07.2013
Liikumissari "Meie liigume" ja Paistu vallavalitsus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 13. juulil Paistus peetaval "Meie liigume" IV Paistu-Mulgi rahvatriatlonil.

Rahvatriatlon propageerib tervislikke eluviise, tutvustab triatlonit kui atraktiivset spordiala ning pakub Viljandimaa elanikele võimalust ennast heas mõttes proovile panna.

Noorte (alla 14-aastased) start on Holstre järve ääres laupäeval kell 12 ning harrastajate ja võistkondade oma kell 13.30.

Triatloni keskus on registreerujatele avatud kella 10.30-st Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuse juures.

Paistu-Mulgi rahvatriatlon erineb teistest triatlonidest selle poolest, et võistlusel on kaks vahetusala. Esimene on Holstre järve ääres ning teine Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuse juures, kus rattaringilt suundutakse jooksma. Distantsid on jõukohased kõigile ja keegi rajale ei jää.

Osalemine neljandal Paistu-Mulgi rahvatriatlonil on tasuta, kuid korraldajad paluvad tulekust teada anda "Meie liigume" koduleheküljel 11. juulini. Hilised ärkajad saavad ennast kirja panna ka kohapeal alates kella 10.30-st.

Triatlonipäeva lõpul loositakse osalejate seas välja auhindu.

IV Paistu-Mulgi rahvatriatlon kuulub «Meie liigume» rahvatriatlonisarja, mis sai alguse 28. juunil Moostes Põlvamaal ning jätkus 5. juulil Kuremaal. Sarja esimestest etappidest on osa võtnud üle 200 inimese. Mulgi-Paistu rahvatriatlonile järgneb 28. juulil etapp Navil, 9. augustil Kurepalus ja 17. augustil Tõrvas.

Paistu-Mulgi rahvatriatloni korraldavad Paistu vallavalitsus, liikumissari "Meie liigume", Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskus ning Viljandi rattaklubi.

Lisainfot Paistu-Mulgi rahvatriatloni kohta vaata SIIT

Allikas: Sakala

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"viisin last laagrisse, oli suur perepäev - tohutult inimesi. autode järjekord oli kilomeetir jagu teel. Koht metsa sees, mõnus.... (5.0)" Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv