CORELLI MUSIC esitleb - Põhjaranniku augustiööd Bachi tšellomuusikaga

01.08.2013
1.-10. augustini saab põhjaranniku kaunites küla- ja alevikirikutes (Ilumäel, Jõelähtmel, Viimsis, Leesis, Kundas, Randveres ja Kuusalus) kuulata J.S. Bachi süite soolotšellole Johannes Sarapuu esituses. Rännak põhjarannikule toimub kohalike koguduste ja agentuuri Corelli Music koostöös.
Muusikut on koha ja repertuaari valikul inspireerinud peamiselt tõmbekeskustest eemal asuvad väikesed maakirikud, pimedad ja sumedad augustiööd, kirikute küünlavalgus ja ajatu J.S. Bachi muusika.

Johannes Sarapuu alustas tšelloõpinguid 6-aastaselt, pärast Vanalinna Hariduskolleegiumi Muusikakooli lõpetamist tšello (õp. Aare Tammesalu) ja klaveri (õp. Anneli Tanksimäe) erialal jätkas õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ning alates 2012. aastast Berliinis UdK-s (Universität der Künste) prof.emer. Wolfgang Boettcheri tšelloklassis. Ta on võtnud tšellotunde ja meistrikursusi mitmetelt nimekatelt pedagoogidelt ning osalenud paljudes kammermuusika- ja orkestriprojektides, alates 2008 aastast tegev ka Corelli Barokkorkestris. Johannes Sarapuu on osalenud mitmetel üleriigilistel noortekonkurssidel ja saavutanud auhinnalisi kohti nii tšellistina kui ka pianistina. Käesoleval hetkel jätkab õpinguid Berliini UdK-s (Universität der Künste) prof. Konstantin Heidrichi tšelloklassis.
Sissepääs kontsertidele on tasuta, võimalusega toetada kirikut ja koguduse tööd ning esineja edasisi õpinguid.

Põhjaranniku augustiööd Bachi tšellomuusikaga

Tasuta kontserdid algusega kell 21.00


N 1. august Ilumäe kirik
R 2. august Jõelähtme kirik
L 3. august Viimsi kirik
P 4. august Leesi kirik
T 6. august Kunda kirik
R 9. august Randvere kirik
L 10. august Kuusalu kirik

Esineb Johannes Sarapuu, tšello

Kavas J.S. Bachi süidid soolotšellole I-III (BWV 1007-1009)
http://www.corelli.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv