Reisimõtteid ja peoplaane sügispimeduse leevendamiseks!

23.09.2013
Suvi on nüüd ka ametlikult läbi ja sügis annab endast järjest tugevamalt märku. Selleks, et sügisõhtud väga pimedad ei oleks, tasub mõelda juba valgele ja päikselisele talvele.

Sõidame uuel aastal suusatama ja lumelauda sõitma mitmetesse põnevatesse kohatedesse Euroopas. Uute sihtkohtadena on seekord plaanis sõita Bulgaariasse ja ja Austriasse.

Loomulikult ei puudu reisikalendrist ka eestlaste armastatud Slovakkia ning viimastel aastatel populaarsust kogunud Ukraina. Slovakkiasse ja Ukrainasse sõidame veebruaris.

Täpsem info siit.

Tegelikult on aeg mõelda ka juba tulevale suvele ja broneerida koht soovitud reisile praegu, sest osadel reisidel on kohad juba otsa lõppenud!

Tähelepanuks aga, et kui Teie soovitud reisil on kõik kohad välja müüdud, aga on siiski kindel soov kaasa tulla, siis soovitame panna ennast varunimekirja. See tagab, et koha vabanemisel, kuulete sellest esimesena just Teie!

Et aga vähemalt üks sügisõhtu aastas meeldejäävat suvereisi meelde tuletaks, korraldab Turja Tour juba traditsiooniliselt hooajalõpupidu. Seekord on kohad piiratud, ärge jääge hiljaks!

Täpsem info siit.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Olen käinud Turja Touriga matkamas- seiklemas juba 13-nel korral. Ja seegi kord ei jäänud viimaseks. Väga vahvad, toredad ja sõbralikud... (5.0)" Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv