LaitseRallyPark töötas välja valiku retsepte unustamatuteks jõulupidudeks!

21.10.2013
Aasta lõpp läheneb uskumatu kiirusega ja selleks, et jõulupeo plaanid saaksid juba varakult tehtud ja nende plaanide tegemine kulgeks edukalt, töötas LaitseRallyPark välja retseptid heade ideede ja ettepanekutega just Teie aastalõpu peoks!

Firma jõulupeo retseptid: SIIN!
Laste jõulupeo retseptid: SIIN!

Kõige suurem uudis puudutab kindlasti LASTE JÕULUPIDUSID ja JÕULUMAAD...
Seoses uue liikluslinnaku ja mängudemaja valmimisega on meil heameel kutsuda LaitseRallyParki nii lasteaedasid, koole kui firmasid, sest aasta lõpus muutub liikluslinnak ja mängudemaja imeliseks Jõulumaaks! LaitseRallyPargi töökas kollektiiv on laste jõulupidudeks välja töötanud ka mõned jõulupeo retseptid, millega tutvumiseks kliki siia! Jõulumaale on loomulikult oodatud kõik pered, sest lisaks põnevatele tegevustele majas sees ja liikluslinnakus, saab meie keskus kahel detsembrikuu päeval Jõulumemme ja Jõulutaadi peatuspaigaks. Liikluslinnakus ja mängudemajas saab muidugi pidada ka laste sünnipäevasid ning külastada keskust liikluskasvatuslike õppeprogrammide raames. Liikluslinnak ja mängudemaja on avatud igapäevaselt, E-R 11.00-18.00, L 11.00-19.00 ja P 12.00-18.00. Teie paremaks teenindamiseks palume anda oma tulekust teada!

FIRMA JÕULUPEOKS pakume välja järgmise: võtame ühe tunnikese vigursõitu, lisame juurde mõned ringid rallit ja paar vooru karti... Vürtsitame segu auhinnakarikate ja metsa kiiruskatsetega. Puistame seejärel üle hea seltskonna, mõnusa äraolemise ning kustumatute elamustega! Laseme emotsioonidel jahtuda saunaga puhkemajas uhke jõulusöömingu saatel ja unustamatu jõulupeo retsept ongi valmis! Korraldame ettevõttele talvepävad või õdusa atmosfääriga jõulupeo, seda nii väiksematele seltskondadele kui suurematele gruppidele. Meie 1000 inimest mahutav tribüün, paarisraja ääres, on heaks ja huvitavaks lahenduseks just suurematele firmaüritustele. Valmisretseptid firma jõulupidudeks leiab SIIT!

Kes on juba kingituste tegemise lainel, siis teadmiseks, et ELAMUS ON SUUREPÄRANE KINGITUS ja seetõttu leiab LaitseRallyPargist nii kindla väärtusega kinkekaarte kui on võimalik vormistada täpselt Teie ette antud sõnumi ja soovidega kindlale inimesele adresseeritud kinkekaart. Vaata lähemalt SIIT!

Toimekat jõulupidude planeerimist soovides,
LaitseRallyPark

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv