Uskumatult täpne ja turvaline prillidest vabanemine

25.02.2014
FemtoLASIK - 100% laseroperatsiooni kõige olulisemaks etapiks on sarvkesta lapikese lõikamine, enamus võimalikest tüsistustest on seotud just selle osaga operatsioonist. Sarvkesta lappi on võimalik lõigata kas laserimpulsside abil femtolaseriga või mehaanilise mikrokeratoomiga, kus lõikamiseks kasutatakse metallist lõiketera. Kuigi tänapäeva mehaanilised mikrokeratoomid on suhteliselt turvalised ja täpsed, suureneb femtolaserite eelistajate hulk silmakirurgide seas kiiresti.
Teaduslikud uuringud kinnitavad, et femtolaseriga teostatud LASIK operatsiooni korral saavutatakse parem nägemisteravus ja tüsistuste võimalus on väiksem kui mikrokeratoomiga protseduuril. Kõnekas on ka fakt, et USA lennuvägi ja NASA aksepteerivad oma töötajatele LASIK operatsiooni vaid femtolaseriga.

Vaata videot femtolaseri ja mehaanilise mikrokeratoomi võrdlusest
Vaata videot femtolaseri ja mehaanilise mikrokeratoomi võrdlusest

Uue põlvkonna Carl Zeissi femtolaser VisuMax on uskumatult täpne ja turvaline. Tänu tehnoloogia uudsusele ja keerukusele on VisuMax femtolaser kordades kallim kui mistahes mikrokeratoom. Aga loomulikult pole hind see, mis VisuMaxi mikrokeratoomidest ja teistest femtolaseritest paremaks teeb, vaid järgnevad omadused >>>>

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv