Esimene selja seminar-praktiline õpe

27.02.2014
Laupäeval,15.03 kell 11.00 – 17.00 toimub Rakveres esimene seljaabi seminar, kus keskenduma täielikult oma seljale, kõigile väikestele ja suurtele probleemidele ja eelkõige LIHTSATELE, IGAPÄEVASTELE VÕTETELE JA
TEHNIKATELE, kuidas seljahädasid ära hoida või esimeste ebamugavustunnete ilmnedes kasutusele võtta ning kuidas parandad seedimist ja langetada keheakaalu.

Seminar baseerub Hiina traditAsioonilisel meditsiinil, Pilatese, Aleksanderi, shindo ja joogateraapia tehnikatel, samuti rakenduslikul kinesioloogial. Seminar sobib kõigile, sest igaüks
saab siit kasutusele võtta just endale vajaliku, iga osaleja saab kaasa kirjalikud materjalid ja harjutuste kirjeldused.

SELJA- SEMINAR koos AINEVAHETUST PARANDAVATE JA KEHAKAALU LANGETAMIST SOODUSTAVATE harjutustega.

Seljapinged ja –valud on paljudele probleemiks. On lihtsad nipid, asendid ja harjutused, mida esimeste valusümptomite ilmnedes kasutusele võtta. Need on nipid, mida igaüks meist võiks teada. Igapäevaselt kasutades vabastavad nad stressist ning võimaldavad end energilisemalt tunda. Alaselg kui neerude piirkond on alati seotud meie alateadvusega. Harjutusi sooritades saame kontakti iseenda varjatud poolega. Samuti saame neid tehes pakkuda enesele turvatunnet ja suurendada elujõudu.
SELG ON KOGU MEIE TERVISE SELGROOG.

Lisaks õpime lihtsaid ja tõhusaid harjutusi seedimise parandamiseks ja ainevahetuse kiirendamiseks. Õpime nii liikumisi kui punktimassaazi punkte, enesemassaazi võtteid ja hingamist. Kõik õpitavad harjutused teeme praktikas läbi. Nii teoreetilisest kui praktilisest osast saad kirjalikud materjalid koju kaasa.
Mao ja põrna tööd soodustavad kinesioloogilised liigutused
Energia alakõhtu kogumine. Harjutused seedimise soodustamiseks
Kõhuhingamine
Keha energiaringlust soodustav massaaz ja seedimist parandav punktimassaaz
Harjutused kehakaalu langetamiseks ja keha toksiinidest puhastamiseks

Seminari ajakava:
11.00 – 12.30 Kaela- ja õlavöötme pingete põhjused ja võimalused neist vabanemiseks. Harjutused ja venitused ülaseljale. Lülisamba asendi korrigeerimine.
12.35 – 14.15 Nimmepiirkonna ja alaselja pingetest vabastamine. Venitused ja asendid psoasi ja diafragma vabastamiseks.
14.15 – 15.00 Lõunapaus
15.00 – 16.45 Põrn ja Magu Hiina Meditsiinis. Õpime seedimist parandava harjutuste seeria. Harjutused kõhukinnisusest vabanemiseks. Harjutused kehakaalu langetamiseks ja keha toksiinidest vabastamiseks.
16.45 – 17.00 Harjutused kehakaalu langetamiseks ja keha toksiinidest vabastamiseks.

Seminari osalustasu on 35 EUR sisaldab loenguid ja praktilisi treeninguid, samuti harjutuste konspekte.
NB! Kui seminaril osalevad pereliikmed, on soodushind kahe peale kokku 60 EUR!
Varem osalenutele samuti 30.- EUR.

Seminaril osalemise garanteerib registreerimine info@biore.ee või tel.501 7960 ja 10€ tagastamatu deposiidi tasumine a/a 221004112281, Mare Laeks

Seminari viib läbi seljateraapia treener Anne Tipner-Torn.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv