Tallinna loomaaia fotovõistluse ZoFo 2014 tulemused - pressiteade

11.09.2014
Tallinna Loomaaia fotovõistluse ZoFo 2014 võitjad selgunud
Tallinna loomaaia, Fotoluksi ja Õhtulehe poolt korraldatud fotovõistlus ZoFo 2014, mis sel aastal oli pühendatud loomaaia 75. sünnipäevale, oli osavõtjaterohke: kokku laekus fotovõistlusele 1726 tööd 875 osavõtjalt. Peaauhinna, Fotoluks ASi poolt välja pandud Sigma DP2 Merrill kaamera väärtuses 799 eurot saab Natalija Berg oma fotoga “Veeagaam”.


Züriiliikmetel oli konkursile laekunud paljude kaadrite hulgast parimate valimine keeruline – on loomaaia asukate toredalt tabatud liikumist ja rahulikke hetki, on pildistatud külastajaid nii inimeste kui metsalindude näol, on õitsvat lilleaeda ja lemmikloomi. Reaalsusest on mõne pildi peal ka unistus saanud – näiteks foto kaunitest kaelkirjakutest Tallinna loomaaias.
Lisaks peapreemiale panevad auhinnad välja Tallinna Loomaaed ja Õhtuleht, mille hulgas on loomaaia kinkekaardid ja lehetellimused. Auhinnasaajate hulgas on Aimar Ranne fotod “Ahv” ja “Elevant”, Ülo Veldre foto “Tuuri esimesed tantsutuurid”, Aleksandri “Pootsman”, Kersti Lindströmi “Amuuri leopardi kutsikas”, Taavi Vaikmaa “Pole lennuk, aga lind?”, Tatjana Jatsenko “Vihmasadu” ja Kaidi Kontaveiti “Uudishimulik surikaat”. Õhtulehe eripreemia saab Karina Ordabajeva oma humoorika võistlusfotoga „I like food. Food taste good“ ja lasteloomaaia eripreemia läheb Maarika Roosile foto eest „Siiras rõõm“.

Novembrikuus on Tallinna loomaaial plaanis koostada fotovõistlusele esitatud töödest näitus koos konkurssi tutvustava seminari ja loodusfotograafide õppepäevaga.

Autasud antakse kätte Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses Ehitajate tee 150, loomaaia Õismäe-poolses lääneväravas, esmaspäeval, 15. septembril kell 16.00. Suures auditooriumis näidatakse nii auhinnatud töid kui ka valimikku konkursifotodest.
Kõik huvilised on oodatud!

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv