Megazone üllatab põneva sisekujundusega

26.11.2014
Megazone Seikluskeskuses valmis äsja uus ja omapärase kujundusega peoruum MATRIX, mis on saanud ka kohe külastajate lemmiktoaks. Sisekujunduse autor on Margus Sepman. Tuba on teiste peoruumidega võrreldes ruumikam mahutades ka rohkem inimesi, toas on mõnus pehme mööbel ja mängukonsool Wii. Põnevaks valgustuslahenduseks on toa lakke pandud 15 arvuti monitori, mis lisaks tavapärasele valgustusele loob ruumis peomeeleolulise valgustuse, mida saab vastavalt soovile ka muuta. Peoruumi MATRIX kujundamisel on oma ideedega kaasa löönud ka firma juhtkonna liikmed. Tööde teostajaks oli Marten Vahuri - Megazone keskuse tehnik. Mööbel on soetatud erinevatelt sisustuskauplustelt.

Ülejäänud ruumid Megazone Seikluskeskuses on kujundatud sisekujundaja poolt.
Megazone Seikluskeskus pakub aktiivset meelelahutust. Keskuses saab mängida lasermängu, ronida siseseikluspargis, rallitada rallisimulaatoris ning sõita Segway takistusrajal. Samuti ei puudu ka Wii, piljard, lauajalgpall, õhuhoki ja paintball.

Megazone Seikluskeskusesse on oodatud nii noored kui ka vanad seiklushimulised. Keskuses saab pidada nii laste kui ka täiskasvanute sünnipäevi, firmapidusid, poissmeestepidusid, klassiõhtuid ja kõike muud, mis vajab tähistamist.

Nooremate lemmiktegevuseks on keskuses kindlasti lasermängude mängimine, kuid juba veidi vanemad lapsed naudivad kindlasti väga Segway sõitu, mis on väga põnev ja omapärane kogemus.

Korralda pidu mõnusas miljöös koos põnevate tegevustega!

www.megazone.ee
Facebook

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saada e-mail

Uudiste arhiiv