7 mugavat reisiäppi nutitelefoni kasutajale

28.11.2014
Tutvustame 7 nutikat reisiäppi, et reisimine oleks mugav ja muretu.

Erinevate reisisihtkohtadega ja sealsete tegevustega kaasnevad meil erinevad vajadused mugavaks reisi sujumiseks, kus abiks on mugavad nutitelefoni lahendused. Soovime me leida parima söögikoha Itaalias Veneetsias, leida sobivaimat hotelli kusagil Pariisis või minna kogema härjavõitlust Hispaanias.

Mida võiks kasutada reisiäppidest nutitelefonis, siin nad on:?

Google translate

Reisides kohas, kus inimesed räägivad teist keelt, eriti kui tegemist on näiteks raviga seotud teenustega, vajame me kindlasti enda selgekstegemiseks tõlkeabi. Google tõlkeäpp tuleb meile appi, kus keele mitteoskuse tõttu ei jää meil väljendamata oma mõte või soov või on abiks suhtlemisel mõne spetsiifilisema toote või teenuse ostmisel või kirjeldamisel.

Kayak

Kayak on tasuta reisiäpp, mille vahendusel on võimalik võrrelda sadu reisisaite, äppi saab alla laadida iPhone'i ja teiste nutitelefonidega , milledeks on Androids, iPad ja Window 7 telefonid.
Kayak abil on võimalik leida sobivaimad sihtkohad, saab jälgida lendusid, hallata teekonda ja isegi leida odavaimat autorenti. Selle äppi planeerimine on kindlasti tark tegu enne reisile minekut.

XE Currency

See valuutaäpp on tasuta, klanitud ja lihtne kasutada, annab reisijatele reaalajas kehtivad valuutakursid. Kasutades XE Currency äppi, on võimaldab end kaitsta valuuta vahetusel ettetulevate pettuste eest. See äpp salvestab kõik uuendused valuutakurssides, see toimib ka siis, kui olete internetiühendusest väljas või kui internetiühendus on ebausaldusväärne.

TripIt

TripIT aitab reisijal jälgida oma sõiduplaane, et ei juhtuks mingi ebakõla aegade ja lennu ärajäämise pärast. Saab hallata oma sõiduplaane, korraldada oma reisidokumente ja kõike mis on seotud reisimisega.

Weather Channel App

Weather Channel App on ilmaäpp, kus salvestatakse iga päev uus info ilmastiku tingimuste kohta, sealhulgas näitab 10 päeva prognoosi. Sa ei soovi ju teha linnaekskursiooni vihmase ilmaga või planeerida päikesereisi vihmaperioodil. See on kõige populaarsem ilmaäpp mitte ainult sellepärast, et seda on võimalik tasuta kasutada, aga sellel on ka lahe liides ja lihtne navigeerimise tööriist. See on suurepärane võimalus leida mõnus tegevus halva ilma või muu ebaõnne tõttu. Ja kui see ka juhtub, siis saad halva päeva meeldivalt mööda saata, kui lülitate sisse mängimise äpi .

Skype

Skype'i hüperlink on maailma populaarseim video sõnumside ja seda saab kasutada tasuta. Hea internetiühenduse korral on võimalik näha ja suhelda oma pere või sõpradega külastades samal ajal Londoni muuseumi ja kasutades Skype'i telefoni äppi.

TripAdvisor

TripAdvisor on jällegi äpp, mis peaks kindlasti olema reisijal, kes soovib leida lähedal olevaid sobivaimaid hotelle, näha erinevaid kohti, et teha oma soovitud reisiplaane ette või olles juba reisil ja planeerides eelolevaid päevi ette. Reisija saab lugeda teiste reisijate kommentaare, nõuandeid, suuniseid ja soovitusi. See on "minu lähedal" variant, mis võimaldab reisijal leida lähedal hotelle, restorane oma praegusele asukohale. TripAdvisor on võti nutikasse reisimisse ja reisi ettevalmistamisse, mille rakendus on mõtekas endale kindlasti laadida.

Uudiste arhiiv