AQVA pakub väikest talvepuhkust

05.01.2015
"Ma loodan, et algaval aastal teete te vigu.
Sest kui teete vigu, tähendab loote uusi asju, muudate maailma. Te teete midagi, mida pole varem teinud ja mis kõige tähtsem - te teete MIDAGI.
Niisiis on see minu soov teile ja meile kõigile ja mulle endale. Tehke Uusi Vigu. Tehke hiilgavaid, imelisi vigu. Tehke vigu, mida keegi pole varem teinud. Ärge tarduge, ärge peatuge, ärge muretsege, et see pole piisavalt hea või ideaalne, mis iganes see ka poleks: kunst, armastus, töö, pere või elu.
Tehke vigu, järgmisel aastal ja igavesti." - kirjanik Neil Gaiman.

Värskelt valmisid meie talvepaketid, kuid ka täiesti uus "Minu soovide pakett". Kui soovid Aqvas puhata 3 ja enam ööd, saad koostada puhkuse vastavalt oma soovidele.

Loe uute pakettide kohta lähemalt SIIT.


Spaakeskusest luksuslik kingitus: Phytoceane Aquasaphir kinkekomplekt hinnaga 49 €.
Komplekt sisaldab noorendavat näokreemi 50 ml ja seerumit 15 ml.

Aqva spaa avalikustas 9. detsembril oma ajakirja, mis on Eesti spaade seas tõenäoliselt esimene. Ühest küljest koondab AQVA Hotel & Spa Magazine kokku terve ettevõtte info, kuid pakub põnevat lugemist eri teemadel.

Ajakiri on terve aasta jooksul kättesaadav kõikidele meie klientidele hotellis, spaakeskuses ja veekeskuses. AQVA Magazine'i võib leida ka messidelt (Soome Matkamess, Tourest) meie boksist.

Ajakirjas leiduvaid põnevaid lugusid avaldame ka igakuistes uudiskirjades.
Püsikliendikaardi aastaringsete soodustuste kohta loe lähemalt siit.

skoor

4.6

Viimane kommentaar:

"Teie juures oli mõnus aega veeta. Teenendus oli eeskujulik. Minu külastusajal oli osa saunu kahjuks elektririkke tõttu rivist väljas.... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv