Tallinna loomaaed ootab loengutele

16.01.2015
Teisipäeval, 20. jaanuaril kell 18.00 saab Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses kuulata Emmanuel Moutoni, ettekannet “Ohustatud liikide alalhoid Calviaci Loomaaias ehk kuidas nappide vahenditega olla tegus liigikaitses”.

E. Mouton on väikese Prantsusmaal asuva Calviaci loomaaia omanik ja direktor. Õhtut juhib ja kommenteerib loomaaia teadussekretär Tiit Maran.

Üritus on tasuta, kohvilaua eest hoolitseb ja osavõtjaid registreerib Tallinna Loomaaia Sõprade Selts.

Neljapäeval, 22. jaanuaril kell 18 räägib keskkonnahariduskeskuses Aarne Tuule linnalindudest teemal „Linnalinnud – muhedad naabrid või tüütu nuhtlus?“

Õhtu on tasuta ja toimub koostöös Tallinna Linnuklubiga.

Räägitakse sellest, miks mõned linnuliigid linna elama tulevad ja miks nad inimestega pahuksisse lähevad. Saame teada, kuidas on linnumuresid lahendatud Eesti lennujaamades ja suuremates linnades ja proovime leida vastust küsimusele, kas linnalinnud ongi kilekotte neelavad koletised või on nad pigem meie elustiili peegeldavad kaaslinlased.

Loomaaia keskkonnahariduskeskus asub aadressil Ehitajate tee 150.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv