Maaema Sõbrapäev

10.02.2015
Kutsume Teid Maaema Sõbrapäevale, mis toimub 14. veebruaril 2015 Eest Rahvusraaamatukogus algusega kell 11.00. Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis:

13.00-13.30 Näitame esmakordselt dokumentaalfilmi Maaema messidest (1994-2013)
13.30-13.50 Pressikonverents ajakirjanikele ja publikule.

Maaema messi eesmärgiks on olnud õpetada elukeskkonna terviklikku käsitlust. Toimunud on konverentsid, müügid, näitused ja kultuuriproramm.

Maaema Sõbrapäeva peateema on „Vaimsuse ja armastuse atmosfäär“. Ekstra sellele on pühendatud loengud, kontserdid ja meelelahutuskava erinevate võistlustega.

Tervitussõnavõttudega esinevad Ingrid ja Arnold Rüütel ning Eve Ader Põllumajandusministeeriumi Mahepõllumajanduse büroost. Ettekannetega astuvad üles Aleksei Turovski teemal „Sõprus ja armastus loomariigis, sealhulgas ka inimene“, Juhan Särgava teemal „Maa-meie toitja“ ja Rein Ratas teemal „Loodus meis ja meie looduses“. Kontserdiga esineb Taisto Uuslail kitarril ja teemal „Rõõm teeb tuld“, Triinu Taul pärimuslauludega erinevatel pillidel, teemal „Südamehääl“. Tantse esitab tantsuansambel „Kullaketrajad“.

Osalema on tulnud 43 eksponenti, kes tutvustavad ja müüvad sõbrapäeva käsitööd, raamatuid, muusikat, mahe-ja tervisetooteid ja palju muud sobivat.
Üritus on avatud kell 11.00-18.00 ja sisse pääseb tasuta.
Konverentsi saalis juhatab Anto Raukas. Meelelahutuse kütjad on Väikevend ja Karlsson.

Kutsume kõiki head tegema! Mõtleme ja kõneleme ainult headest asjadest! Kogume annetust vähekindlustatud inimeste heaks! Selle üle andmine toimub ürituse lõpul koha peal! Ootame rahvarohket osavõttu, Maaema messi sõpruskonda, kõiki huvilisi ja peresid! Üritus toimub tänu toetajatele Estunic Unikaalne Eestimaa,Turismiweb, Talinna Linn.

Detailsem info asub aadrssidel www.maaema.ee
Maaema mess facebookis.

Maaema Sõbrapäeva ja Maaema messide peakorraldaja
Maaema MTÜ
Tel. +372 5143361
E-pst: info@maaema.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv