Tallinna loomaaed kutsub hilisõhtustele ekskursioonidele!

04.05.2015
Hilisõhtusel ekskusrsioonil võib saada ainulaadse kogemuse loomaaia asukatest. Lisaks sellele, et paljud loomad on loomu poolest videvikus aktiivsemad, tunnevad loomaaia alalised elanikud just õhtul, peale tavalise lahtiolekuaja lõppu, huvi uudse nähtuse – nende ees ebatavalisel ajal viibiva külastaja vastu.

Eelkooliealiste laste puhul tuleb siiski arvestada, et ekskursioon algab hilja ja kujutab endast u 5 km jalutuskäiku – kogemus näitab, et väikesed lapsed väsivad, seetõttu soovitame nad võimaluse korral koju jätta.
Loomaaia hilisõhtused ekskursioonid toimuvad 2 korda nädalas, teisipäeviti ja neljapäeviti. Ekskursioone tehakse eesti või vene keeles.

Käesoleva aasta hilisõhtused ekskursioonid toimuvad
26. ja 28. mail,
2., 4., 9., 11., 16., 18., 25. ja 30. juunil,
2., 7., 9. ja 14. juulil.

Ekskursioonid algavad loomaaia põhjaväravast Paldiski mnt 145 (kaks gruppi) ja lääneväravast Ehitajate tee 150 (kaks gruppi) kell 21.00 ja kestavad orienteeruvalt kolm tundi. Ühe ekskursioonigrupi suurus on 25 inimest.

Ekskursioonid toimuvad iga ilmaga, pileteid tagasi ei osteta.

Tule kohale ja saad teada, mis loomaaias öösel toimub!

Rohkem teavet loomaaia kodulehel www.loomaaed.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv