TALLINNA LOOMAAIA MUUSEUMIÖÖ LAUPÄEVAL “ÖÖS ON MUUSIKAT”!

15.05.2015
Tallinna Loomaaed osaleb muuseumiööl esmakordselt ja on öö-tegevused sättinud keskkonnahariduskeskusesse Ehitajate tee 150. Ka tasuta sissepääs muuseumiööle on vaid Õismäe poolt ja öökülaline loomaaeda ei pääse, kui tal just kehtivat piletit ei ole. Tegemist ja kuulamist on aga looduskoolis nii suurtele kui väikestele ja kava on vaid selle päeva õhtuks kokku pandud.

Eluslooduse klassis saab kuulata ja vaadata loomi. Loomahääli aitavad mõista looduskooli töötajad. Karu klassis saab jääkaru nahka uurida ja kuulda, mida tähendab „Et jää jääks jääks“. Loodushäälte labor on hundi klassis - milliseid hääli on looduses ja mismoodi neid järele teha? Isetehtud loodusmuusikale lisandub häälekas imestamine selle üle, kui põnev võib ööorkestri loomine olla.

Kes vaikust eelistab, saab muusikavabas ruumis loomaaia sõprade seltsi juhendamisel loomadele mänguasju meisterdada, olgu need pallid leopardile või pajukiik kassile. Samas räägitakse loomaaia loomade toetamisprogrammist ja miks mitte just muuseumiööl vaderiks hakata?

Fuajees esineb kell 18 Otsa kooli Big Band ja kell 20 Kullo instrumentaalansambel “Piibar ja Sõbrad” koos Tallinna ülikooli tantsutüdrukutega. Rahvapillide saatel mängimist ja uute tantsude õppimist - isegi can-can ja laivtants on plaanis - juhendavad Terje Treimann-Tupits ja Toivo Luhats.

Keskkonnahariduskeskuses on avatud on ka loomaaia raamatukogu ja Mõmmu kohvik.

Loomaaia kohta on rohkem infot kodulehel www.loomaaed.ee




Lisainfo:
Christina Daous, loomaaia muuseumiöö koordinaator
christina.daous@tallinnzoo.ee või +372 5770 5028.
Kohtumiseni Muuseumiööl!

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv