Üritused Luke mõisas

09.07.2015
9. JUULI KELL 18.00 LASTELAAGRI ETENDUS
Luke mõisapargis neljapäeval, 9.juulil kell 18.00 teatrilaagri laste etendus. Tule vaatama, mida suudavad lapsed vaid nelja päevaga…
Luke teatrilaager esitleb Merle Velbo näidendi PUSH UP´i KUNINGRIIk Luke mõisapargis 9. juulil kell 18.00.
Üritus on tasuta!

11. JUULIL KELL 21.00PEREPÄEV NAHKHIIRTEST
Sellel laupäeval, 11. juulil on tulemas veel üks tore üritus Luke mõisas – nahkhiirte õhtu koos meisterdamise, filmi vaatamise ja muidugi uute teadmistega nahkhiirtest! Õhtu lõpeb nahkhiirte retkega. Teadmisi nahkhiirtest jagab MTÜ Suurkõrv. Halvema ilma korral ei jää midagi toimumata – siis toimuvad meisterdamised ja filmi vaatamised kultuuriaidas, aga ehk jagub õhtusse ka kuiva aega, et nahkhiirte retkele minna! Toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Nahkhiirte õhtu on tasuta.


12. JUULI KELL 19.00MARIA LISTRA JA SANDRA NURMSALU “PÄIKESE POOLE”
Maria Listra – laul
Sandra Nurmsalu – laul
Oliver Rõõmus – löökpillid
Silvia Ilves – tšello
Pille Piir – klahvpill

Suvi on täis üllatusi! Esmakordselt suunduvad ühisele kontserttuurile “Päikese poole” kaks armastatud eesti naislauljatari – Maria Listra ja Sandra Nurmsalu! Helisevad hõbehääled on leidnud viisi, kuidas luua põnev helidemaailm, milles sulavad kokku armastatud poplaulud ja klassikalise muusika elemendid.

Suvistel kontsertidel kõlab eesti muusika paremik, nt. “Laula mu laulu helisev hääl”, “Vaiki kui võid”, “Sa haara kinni mu käest”, “Rändajad” jpt.
Sandra ansambliga luuakse neile uued värsked seaded. Sillerdav klaverimäng, kirglik tšello ja mitmekülgsed löökpillid toetavad lauljaid ning kavasse põimitakse nii üllatavaid duette, säravaid ballaade kui ka energilisemaid lugusid eesti muusika paremikust.
Üheksas kaunis Eestimaa paigas esitavad Maria ja Sandra koos ansambliga kaunist popmuusikat kammerlikus võtmes, et pakkuda publikule eriline suvine kontsertelamus.

Lisainfo:
Telefonil 50 88 359
info@lukemois.ee
Facebook

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv