Paastu- ja soolepuhastuslaager koos jooga ja hingamistööga Algallika külalistemajas

13.07.2015
Paastu- ja soolepuhatuslaagris, mida Lena Kristina Tuulse teeb koos oma toetajate Tiia Lõokese ja Marek Kasega Algallikal rõõmuga juba 7-ndat suve, on Sul suurepärane võimaluse uurida oma tervise ja isikliku kasvu uusi dimensioone.
Kursus algab mürkide eemaldamisega, et avada sinu füüsiline ja vaimne energia ja nädala jooksul lahkub ebapuhas taak sinu kehast. Kui mürkidest puhastumine on alanud, avaneb uks tervenemisele ja uue ülesehitamise protsessile, et edendada veelgi sinu loomulikku ilu, tugevust, jõudu ja tasakaalu.

Paastumine ja soolepuhastus Hawaii meetodil:
- mürkide eemaldamine kehast
- taimedroogid ja erinevate taimede segust tehtud toormahlad
- kolm korda päevas eriline taime-formula ning lahjendatud mahl
- iga päev jooga, hingamispraktikad isiklikuks kasvuks
- nõustamine ja vestlemine grupis tervise ja isikliku arengu teemadel
- õpetused tervisliku toitumise, ka taimetoidu, vegan-toidu ja tooroidu kohta
- vabastav hingamine maa peal ja ka sooja veega (38C) basseinis
- lisavõimalustena üld- ja kõhumassažid Almer Jansult ja Katrin Mesilaselt
- Gongide ja kristallkausside kontsert Almer Jansult
- õhtuti lõke ja saun

Soolepuhastus on puhastumine soolekatust ja hapetest. Katt on must, kleepuv, tahke kummine moodustis, mis on kinni jäänud jämesoolde kattes selle seestpoolt kui vooderdis. 7-päevase ravikuuriga võib lahkuda sinu soolestikust seda mürgist kattu täiesti loomulikul teel isegi ühe kilogrammi jagu. Kui see katt lahkub kiht kihilt soole siseseinalt, kõrvaldatakse sellega orgamismist suur hulk liigseid happeid ja teisi mürke. Kui saavutatakse õiges tasakaalus soole pH väärtus, siis kaovad parasiidid-ussid kuna need ei jää ellu soolestikus ilma kaitsva katuta.

Lena Kristina Tuulse, psühholoog ja tervise õpetaja, on õppinud sellist sooltepuhastust Hawaii Kahuna (tervendaja) Aunty Margrete’i juures neil aastail kui Lena Kristina viis inimesi Rootsist tema juurde soolepuhastust tegema.
Lena Kristina on ka pereterapeut ja hingamisõpetaja ja ta on õpetanud vabastavat hingamist ja isiksuslikku arengut Eestis rohkem kui 12 aastat. Ta on läbi viinud selliseid terviselaagreid rohkem kui 25 aastat.

Kursus on inglise keeles, tõlkega eesti keelde.

Kursuse osalustasu: 465€, sisaldab ka soojas vees hingamist, hingamispraktikaid, paastujooke, toormahlasid ning toortoite, nõustamist.
Kursuse soodushind 445 eur kui registreerud enne 16 juulit!

Loe lähemalt ning täida registreerumis vorm SIIT!!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga soe ja sõbralik vastuvõtt ! (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv