Algavad klassika kolmapäevad Tallinna loomaaias

05.08.2015
Tallinna loomaaed koos Pille Lille Muusikute Fondi ja Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsiga ootab kõiki muusika- ja loomahuvilisi klassika kolmapäevadele.

Kolmel augustikuu esimesel kolmapäeval algusega kell 20 musitseeritakse keskkonnahariduskeskuses või selle lähistel. Kontserdile pääseb loomaaia piletiga, mis tuleb lunastada kas põhja- või läänekassas enne kassade sulgemist kell 19.

Esimene kontsert on 5. augustil, kus bossanovad ja jazzi standardid tulevad ettekandmisele sopran Pirjo Levandi esituses, keda saadab kitarril Kaido Kodumäe.

Järgmisel kontserdil, 12. augustil esineb Sax Piano koosseisus Lauri Sepp saksofonil ja Madis Kari klaveril.

Viimane klassika kolmapäev on trompeti ja klaveri päralt – 19. augusti õhtul esinevad Neeme Ots ja Jaan Ots.

Klassikakontsertidega loomaaias tehti algust aastaid tagasi ja need ei ole võrreldavad kontserdisaaliga – siin kõlavad muusika taustal loomade ja lindude hääled, mis üheskoos moodustavad ainulaadse helipildi.
Loomaaia kassad suletakse tund enne kontserdi algust, mis võimaldab muusiakahuvilisel tunnikese või paar enne kontserti ka loomaaiaga tutvust teha. Loomaaias on augustis hea jalutada, sest loomadele lisaks on ka haljastus südasuviselt kaunis ja lopsakas.

Loomaaia keskkonnahariduskeskus asub loomaaia lääneväravas Ehitajate tee 150, kuid pileti saab osta kuni kella 19 nii põhja- kui läänevärava kassast. Kohvik Mõmmu on hariduskeskuses avatud kuni kontserdi alguseni.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv