Loomaaed näitab sel nädalal Matsalu festivali võistlusfilme

15.09.2015
Koostöös Matsalu loodusfilmide festivaliga näidatakse sellel aastal valikut Matsalu festivali uutest võistlusfilmidest ka Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses.
Kokku näeb neljapäevast pühapäevani, 17.-20. septembrini, 11 põnevat filmi, mille teemad ja autorid on tutvustamas loodust ja keskkonnaprobleeme üle maailma. See on haruldane võimalus suurepärastele loodusfilmidele samaaegselt festivaliga kaasa elada!

Ekraanile jõuavad põnevad liigitutvustused kiiver-lootoselindudest Põhja-Austraalias, ohtu sattunud ninasarvikutest ja elevantidest Aafrikas, samuti jääkarudest kliimamuutuste kütkes. Näha saab Namibia kõrbehobuseid, polaaralade loodust, liivaloomi ja vihmametsade elu. Ka filmid Ameerika rahvusparkidest, sealjuures kuulsad Yosemite ja Everglades, leiavad oma aja.
Reedel, 18. septembril kell 18 teeb ninasarvikutest ja elevantidest pajatavale filmile „Viimane haarang“ (Gambling on Extinction) sissejuhatuse Aafrikas rännanud zooloog ja loomaaia direktor härra Mati Kaal.

Täpsema filmikava ja Tallinnas linastuvate filmide tutvustuse leiab loomaaia kodulehelt
tallinnzoo.ee/matsalu-loodusfilmide-festival

Filmid on eestikeelsete subtiitrite või sünkroontõlkega ja sobivad vaatamiseks kogu perele.
Pileti hind ühele filmiseansile on 4 eurot, mille saab osta enne filmi algust loomaaia läänevärava kassast keskkonnahariduskeskuses Ehitajate tee 150.

Matsalu loodusfilmide filmifestivali tutvustuse leiab kodulehelt www.matsalufilm.ee
KOGU PEREGA LOOMAAEDA LOODUSFILME VAATAMA!


Lisainfo:
Christina Daous
christina.daous@tallinnzoo.ee
Tel 6943310
Tallinna loomaaed
Tel 6943315, mob 5126961
maris.laja@tallinnzoo.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv