Silmupäevad "Silm suhu" Noorus SPA-restoranis Romantic Garden

08.10.2015
Silmupäevad "Silm suhu" avavad laulja Gerli Padar ja tuntud kalakokk Vladislav Koržets

Narva ja Narva-Jõesuu restoranides toimuvad 15.-17. oktoobril esimesed Silmupäevad, pakkudes nende päevade jooksul igasugused huvitavad silmuroogasid.

Gurmeesündmus avatakse Noorus SPA-hotelli restoranis Romantic Garden 15. oktoobril kell 20. Kavas on kahekäiguline õhtusöök koos veiniga, mille kõrvale Vladislav Koržets räägib silmude valmistamise nippidest ja jagab häid retsepte. Akustilise kontserdiga esineb Gerli Padar. Laudade reserveerimiseks on vaja võtta ühendust Noorus SPA-hotelliga.


Laupäeval, 17. oktoobril toimub Narva Astri Keskuses silmulaat, millest saavad osa võtta silmude püüdjad, töötlejad ja müüjad, nii suured kui väikesed ettevõtted. Ürituse erikülaliseks on EV Presidendi kantselei peakokk Taigo Lepik, kes valmistab hõrke roogi vaatlejate silme all. Kohapeal kostitavad restoranide kokad publikut igasuguste silmudest valmistatud delikatessidega.

Silmupäevi toetavad Narva linn, Selver ja restoranid-osalejad.

skoor

4.2

Viimane kommentaar:

"sisekujundus väga maitsekas, tuba puhas ja avar. väga hea SPA - lai saunade valik ja võimalus külastada VIP-oaasi. Hommikul ei tööta... (5.0)" Anna hinnang

Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa

Narva-Jõesuu, Ida-Virumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv