Sügistervitused Sagadi mõisast

09.10.2015
Päikeselised sügispäevad muutuvad järjest lühemaks ja jahedamaks. Pakume teile mõned mõtted ja ideed sügiseseks ajaks ning peatselt lähenevaks aastalõpuks. Üllatavad aastalõpu pakkumised ja põnevad üritused on tulemas!

Lahemaa maitsete nädal

Oktoobrikuu eelviimasel nädalal toimub esmakordselt Lahemaa Maitsete Nädal, kus kolm mõisa pakuvad Lahemaa metsade, mere ja põldude ande oma parimal moel. Palmse mõisas on teemaks traditsiooniline mõisaköök ja talupojatoidud, Vihulas modernne põhjamaade köök, Sagadis metsamaitsed.

19.-25.10 pakume erimenüüd kindla hinnaga:
2 käiku 12 €
3 käiku 15 €


Meie kokad rõhutavad iga toidukoha eripära ja kasutavad eelkõige kohalikku toorainet. Lisainfo ja täpsustatud menüü meie kodulehtedelt!!

Aastalõpu seminaripaketid
Aastalõpp on aeg, et teha kokkuvõtteid, mõtiskleda ja öelda tänusõnu kolleegidele. See on aeg, mil teha uusi tulutoovaid plaane ja mõnusalt üheskoos aega veeta. Ettevõtte koostööseminar, koolitus või muu ühisüritus sobib suurepäraselt mõisamiljöösse, kus töise päeva lõpetab jõulueine või meelelahutuslik programm.

Vaata meie eripakette:
- Aastalõpu seminar Sagadi mõisas kuni 30-le osalejale
- Pidulik aastalõpuüritus Sagadi härrastemajas kuni 50-le

Jõulu-ja aastavahetuspeod mõisas
Sagadi kaunimad jõulu- ja aastavahetuspeod piduehtes mõisahäärberis - nii ettevõtetele, sõpruskondadele kui peredele. Broneeri koht peol või telli terve üritus oma seltskonna jaoks - valikud on tänavu tõesti palju.

Vaata mõningaid meie pakkumisi:
- Laste jõulupeod ettevõtetele
- Aastavahetuse pidu mõisahäärberis
- Aasta alguse ball 18.sajandi stiilis

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"MulleSagadi meeldib väga - värske õhk, asukoht linnast eemal, seiklusrikkad matkarajad ja mets. Hotellis on teenindus kiire, toad on... (5.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv