Põnevad kursused veebruaris Tallinna Õpetajate Majas

09.02.2016
Tallinna Õpetajate Majas algavad veebruaris mitmed huvitavad kursused sisekujunduse huvilistele ja professionaalidele , samuti mitmed teised põnevad kursused, millega oma oskusi ja teadmisi täiendada.

Kodukujundaja ABC - algus 9.02 kl 18.00

Kodu on see koht, kus me saaksime ise midagi ära teha. Läbi teooria ja praktiliste tegevuste õpime kuidas kujundada oma kodu vastavalt oma eluviisile ja stiilile. Külastame erinevaid sisustussalonge, et lisaks juhendaja teadmistele ammutada ainest neilt, kes pakuvad meie kodude sisustamiseks vajalikke vahendeid. Isetegemise rõõmu aitavad üleval hoida ehitus- ja sisustusfirmade pakutavad nutikad neti-rakendused.
Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised oma elukeskkonna kujundamiseks ning oskab orienteeruda sisekujundusmaastikul. Kursuse lõpus valmib osaleja poolt kujundusprojekt või kollaazh mida viimasel loengul analüüstakse. Vaata täpsemalt siit.

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Sisekujundusprojektid arvutis - algus 10.02 kl 18.00

Kursus on suureks toeks kõigile ruumilise keskkonna kujundajatele ja neile, kel kavatsus osaleda Kodukujundaja ABC ja Sisekujundaja ABC kursustel. Olgu see ideekavand, esitlusleht, disainiskeem või tööraamat – nende koostamine võtab sisekujundajal traditsiooniliste vahenditega üpris palju aega. Kursuse läbinult saate oma ajakasutust ratsionaalsemalt planeerida. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised, et käepäraste tarkvaralahenduste abil kiirelt oma ideid realiseerida. Vaata täpsemalt siit.

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Fotokursus algajatele - algus 11. veebruar kl 18.00

16-tunnilise koolituse käigus saab algteadmised fotograafiast – mis on ava, säriaeg, teravussügavus, ISO ja palju muud. Samuti õpime seda praktikas kasutama. Kokkuvõtvas loengus vaatame koos teie tehtud pilte ning arutleme nende üle. Algajate fotokursusel on juhendajaks profifotograaf – Aivar Pihelgas. Teemadeks on fotograafia mõisted ja tehnikad, kompositsioon ja pildistamisvõtted, fototehnika ja hooldus, praktiline pildistamine linnas, kokkuvõte ja kodutööde vaatamine. Vaata täpsemalt siit.

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Vaata kõiki kursusi siit.

Tallinna Õpetajate Maja Facebookis!
Vaata ja liitu ....
www.opetajatemaja.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv