PÖÖLOY GLÄÄNZI plaadiesitlus kontsert Kuke õlleklubi

14.03.2016
Kuke õlleklubis kõlavad PööloY Gläänzi lood nende uuelt akustiliselt plaadilt „Elus“. Bändi algusest alates on loomingus kasutatud eesti autorite tekste, nii ka värskel plaadil.

Avatud on restoran-kohvik Harmoonia õllebaar. Enne kontserti ning vaheajal tutvustab õhtu peremees hr Jaanus Kukk külalistele hoolega valitud õllesid Harmoonia külluslikult õlleriiulilt. Teiste hulgas on võimalik mekkida PööloY Gläänzi uue plaadi väljaandmist toetanud Polar Monkey õlut.

Aastaid tagasi alustasid Viljandis koos musitseerimist neli Mulgimaa meest (Kuusik, Pulk, Valme ja Sarv). Hakati viljelema punk-rokk muusikat. PööLoY GLääNZi nimeline bänd kord kosus, kord kidus - nagu elus ikka! Vahetus koosseis, kujunes välja oma nn gläänz-stiil. Aastate jooksul viljeleti erinevate lisanditega rokkmuusikat, sekka ka akustilisi palu. Lugude tekstid on pärit eesti autoritelt. Algupoole enamasti Valner Valme sulest, hiljem juba pea täiesti Peeter Ora varamust. Muusika autor on valdavalt Meelis Sarv.

26 aasta vältel on antud üle 450 kontserdi ning publikut on rõõmustatud selliste igiroheliste lööklauludega nagu "Meil pole ideaalix pruunid särgid", "Baby don´t cry", „Ma helistan sulle kell 6!“, "Tulevikus keegi meid ei mäleta", "Aheldatud klaasi", "Väike tüdruk katusekambris", "Kuu igatsus", „Eesti muld ja Eesti süda“, "Lähen... ehk leian sealt armastust", "Hei, Punapea", „Armastus... või midagi muud“, „Arutus” jpt.

Õlle kõrvale sobivad maitsavad suupisted ja söögid on võimalik ette tellida: restoran-kohvik Harmoonia, info@restoranharmoonia.ee või telefoni teel 4354031.

Sakala Keskuse sammasaalis
19.00 õlleklubi uksed avatud
20.00 kontserdi algus

PööloY Gläänz ootab teid koosseisus: Meelis Sarv, Olavi Kõrre, Toomas Hindrichson, Raer Saar, Erik Nisu

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv