Tallinna Loomaaia muuseumiöö “Öös on laineid”

12.05.2016
Muuseumiööl, 14. mail põimuvad loomaaia merelähedus, merekultuuriaasta ja metsiku looduse asukad mõnusalt kokku. Kella 18 kuni 23 on avatud keskkonnahariduskeskus koos eluslooduse klassi ja raamatukoguga. Vee- ja mereteemalised filmid kogu perele linastuvad suures auditooriumis. Muuseumiööl avatakse kooliõpilaste joonistusvõistluse “Päästame jääkaru” parimate tööde näitus.

Matsalu loodusfilmide festivali filmid koos subtiitritega linastuvad järgnevalt:
18:30 Liivalood
19:00 Veealune džungel
20:00 Pidusöök
21:00 Vee hing
22:00 Everglades – rohtunud jõgi

Kell 18:30 kuulutatakse välja joonistusvõistluse “Päästame jääkaru” võitjad ja avatakse ülevaatenäitus looduskoolis. Jääkaru-teemalisi töid, kokku üle 1000, saadeti loomaaeda 120 koolist üle Eesti. Jääkarude olukorrale maailmas kutsus kaasa mõtlema ja joonistama projekti “Jääkaru uus kodu” eestvedaja, Tallinna Loomaaia Sõprade Selts.

Eluslooduse klassis ootavad muuseumiöö külalisi tutvumisretkele lemmikloomad. Tühja kõhu puhul saab abi kogu õhtu avatud Mõmmu kohvikust. Tasuta võõrkeelsed ekskursioonid on vaid eelregistreerunud külastajatele.

Muuseumiöö tegevused toimuvad keskkonnahariduskeskuses Ehitajate tee 150. Ka tasuta sissepääs muuseumiööle on vaid Õismäe poolt ja muuseumiöö külaline loomaaeda jalutama ei pääse, kui tal just kehtivat piletit ei ole.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv