Tallinna loomaaed ootab külla lastekaitsepäeval 1. juunil

30.05.2016
Suvekuu esimesel päeval ootab Tallinna loomaaed külalisi soodushinnaga – loomaaeda pääsevad kõik 2-eurose piletiga, eelkooliealised lapsed, nagu ikka, on tasuta. Avatud on mõlemad sissepääsud – Paldiski maantee poolne põhjavärav ja Õismäe-poolne läänevärav koos keskkonnahariduskeskuse, näituste ja laste loomaaiaga.

Lisaks loomaaia põhivarale – erinevatest maailma nurkadest pärit loomadele ja mõnusale haljastusele – tegutsevad sel päeval üle loomaaia erinevad meelelahutajad ja kultuuriteenuste pakkujad. Kohale tulevad iga-aastased lastekaitsepäeva külalised nagu TallinnCard ja Tallinna keskraamatukogu, Rewilli huvikool ja Tallinna Loomaaia Sõprade Selts. Lisaks saab tutvust teha MTÜ Mondo ja Lastekaitse liidu tegemistega, kuulata MTÜ YFU vahetusõpilaste kogemusi välismaal õppimisest ja vahetusperedes elamisest, osaleda Kodutütarde ja naiskodukaitsjate või Vivendi koolituskeskuse puidu- ja paberistuudio töötubades, proovida kätt õnneloosis. Loomaaias degusteeritakse erinevaid magusatooteid, tehakse näomaalinguid, tutvustatakse mänguasju ja lüüakse tantsu.

Seda, kuidas igapäevaselt elu ohtu seadmata toimetada, õpetavad Päästeameti spetsialistid, kes toovad loomaaeda nii päästeauto kui infotelgi, et rääkida vee-, tule- ja pommiohutusest. Samas, põhjaväravas, on kohal ka Elektrilevi koolitajad, kes läbi erinevate tegevuste ja mängude õpetavad elektritarbeid õigesti käsitsema.

Veskimetsa puudel tegutseb juba teist suve loomaaia seikluspark, mis nii väikestele kui kogenud ronijatele ahvi kombel latvu mööda kulgemist võimaldab. Seikluspargi piletid on lastekaitsepäeval 50% tavahinnast odavamad.

Keskkonnahariduskeskuses on avatud laste loomaaed ja loodusfoto näitused. Saab näha ka laste joonistusvõistluse “Päästame jääkaru” parimaid töid. Kell 18 näidatakse auditooriumis dokumentaalfilmi vihmametsadest "Oli kord üks mets".

Loomaaia kassad on avatud kella 9 kuni 19, loomaaias võib olla kuni kella 21.

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv