Jaanipidu Viljandis

07.06.2016
Viljandi linna jaaniõhtut tähistatakse vägeva peoga Viljandi järve rannas ja rannakohvikus Bangalo. Pööripäeva tähistamine saab alguse juba päeval.

Alates kella 13.00 tegevused kogu perele Bangalo juures

20.00 saabub võidutuli ja süüdatakase jaanilõkke. Esineb rahvatantsurühm Pärilised

Pärast jaanilõkke süütamist alustab mängimist duo Janne Suits ja Kristi Kool.Duo huviobjektiks on peamiselt eesti lõõtsa, rahvakandle ja viiuli repertuaar ning üldisemalt just tantsumuusika mängimine. Sekka lauldakse ka vanu laule elust ja armastusest.

21.00 Beer Brauchen Brass Band: Valju Kasuk- akordion, Priit Aimla ja Andres Peetson- trompetid, Aabi Ausmaa ja Peeter Margus- tromboonid, Urmas Soosalu- tuuba, Jaan Kirss- trummid ja laul. Ansambli repertuaar sobib kõigile, kel huvi hea puhkpillimuusika ja humoorika esinejateseltskonna vastu. Orkester pakub vanamoodsat puhkpillimuusikat ja laulu uues kuues.
Igapäevaselt töötavad mehed eesti akadeemilistes kunstmuusika orkestrites (ERSO ja RO Estonia). Vabal ajal viljeletakse aga muusikat, mis hobina mehi kokku toob ning oma lihtsuses ja elurõõmus inspireerib.

Vahepaladeks tantsumuusikale ootavad täiskasvanuid lustlikud rahvamängud. Pärast südaööd mängib plaadimuusikat DJ Tõnis Kotsar.

Pidu lõpeb kell 03.00.

Jaaniõhtut juhib Jaan Kirss

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv