Lõikuskuu Eesti Vabaõhumuuseumis

09.08.2016
Lõikuskuu Eesti Vabaõhumuuseumis toob järgnevad üritused:

* 13. - 14. augustil kell 10-16 toimub telliseehituse praktikum III. Praktilisel koolitusel saab ülevaate müüriladumise põhitõdedest, töövõtetest ja telliskonstruktsioonidest. Teise päeva lõpuks valmivad osalejate panuse toel ka mõned objektid. Lisainfo ja registreerumine: www.evm.ee/est/sundmused/praktilised-koolitused.e/tellisehituse-praktikum-iii/782

kell 15 toimub Sutlepa kabelis rukkimaarjapäeva jumalateenistus. Teenib õpetaja Toomas Paul.

* 20. augustil tähistatakse Pärimuslaulu Seltsingu eestvedamisel ja LÜÜ-TÜRRi kaasalöömisel Laulupäevaga. Tule pere ja sõpradega ning võta piknikukorv kaasa! Vaata lähemalt: www.evm.ee/est/sundmused/uritused.

* Laupäeviti ja pühapäeviti kell 11 näeb Sassi-Jaani talu õuel rahvakunstiseltsi Leigarid tantsuetendusi. Käsitöömeister koob nädalavahetuseti Köstriaseme talus kangastelgedel villast suurrätti ja Sepa talu sepikojas askeldavad sepapoisid.

* Näitused – loe näituste kohta pikemalt: www.evm.ee/est/sundmused/naitused.

* Muuseumi käsitööpoest leiab suures valikus huvitavat ning teemakohast kaupa. Pakutakse maiustusi, tekstiile, raamatuid, taimeteesid ja palju muud. NB! Tutvu setu ja peipsivene teemaliste põnevate kaupadega. Külastajaid ootab ka Lau külapood, kust saab osta 1930. aastate stiilis unikaalset kaupa. Kui lai kaubavalik kohapeal otsustamise keeruliseks muudab, saab külastada muuseumi e-poodi: www.evm.ee/est/pood.

* Igapäevaselt saab mängida suvist peremängu. „Amet mehe au“ on ristsõna, mille lahendamiseks tuleb muuseumi taludes ja hoonetes ringi vaadata ja mõistatada, mis ametimehed seal elasid või töötasid.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Vabaõhumuuseumi tee 12, Tallinn, Harjumaa www.evm.ee näita numbrit

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv