Spa Hotelli Rüütli

Kuressaare, Saaremaa

pisteet

5.0

Latest review:

"Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning... (5.0)" Arvioi

Kuressaare, Saaremaa

Lähetä sähköposti

Spa Hotelli Rüütli / Esittely

Moderni vesi- ja terveyskylpylä Rüütli sijaitsee Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan ja linnanpuiston kupeessa, vain parin askeleen päässä kuvankauniista merenlahdesta. Kylpylään ovat tervetulleet rentoutumaan ja hauskaa pitämään hotelli- ja kylpylävieraiden lisäksi myös kaupunkilaiset ja matkailijat.

Rakennuksen ensimmäisen kerroksen puolittaa valoisa sisäkatu jonka ääressä sijaitsevat kaupat, baarit, avara sisäpuutarha, squash-kentät, kauneussalonki, kuntosali ja uimahallit. Hotellihuoneita on kolmessa kerroksessa ja kaikista avautuu suurenmoinen näkymä kohti ikivanhaa linnaa, lahtea tai Kuressaaren puutarhakaupunginosaa. Kaikissa huoneissa on WC, suihku, TV, radio ja puhelin, sekä parveke tai terassi. Huoneet ovat hypoallergisia.

Vaativampaan makuun löytyy myös sviittejä. Presidenttisviitissä on 3 huonetta: työhuone, olohuone, makuuhuone, lisäksi tilava suihku, kylpyamme, löylysauna. Neljässä 2-huoneen sviitissä on tilava suihku ja kylpyamme, kahdessa sviitissä myös löylysauna. Sviitteihin tuovat lisämukavuutta stereot, housuprässi, kahviautomaatti, kahviastiasto ja viinilasit. Perheet voivat asua perhehuoneissa ja lasten leikkeihin sopii leikkihuone.

Spa Hotelli Rüütli / Galleria

Kokoustilat

Rüütli conference

Auditorium
Classroom
Reception
Banquet
Diplomat
U-shape
Area m²
-
-
-
-
20
-
70.0m²

Tekniset lisät: internet

Muut lisät: ateriapalvelu, majoitus, sauna, pysäköinti

Rüütli conference

Auditorium
-
Classroom
-
Reception
-
Banquet
-
Diplomat
20
U-shape
-
Area m²
70.0m²

Tekniset lisät: internet

Muut lisät: ateriapalvelu, majoitus, sauna, pysäköinti

Lähetä sähköposti

Arvioi

Arvostelut

Liisi Paidra
Arvio: 5.0

Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning neid käidi iga päev ka koristamas. Meie jaoks oli ainult arusaamatu, miks pidi maksma eraldi summa vesiaeroobika eest. Vastuvõtuleti andmeil pidi see hotelli külastajatele olema lisateenusena, kuid aeroobikatreener ütles, et see on siiski hinna sees ning eraldi raha selle eest maksma ei pea. Samuti olime broneerinud endale iluprotseduure, kuid vähese informatsiooni tõttu oli üks protseduur meile ilmselgelt liiga vale. Tegu oli mingi vanainimeste silumisega. Vastuvõtulett aga keeldus meil seda protseduuri vahetamast ning raha ka ei oleks tagasi saanud. Siinkohal aga tänaksin meeldivad massööri, kes tuli vastu ning niisama silumise asemel sain väga hea massaaži osaliseks. Söögid olid maitsvad ning veekeskus oli samuti väga hea. Seetõttu on kogu üldmulje ka meeldiv. Kõik muud protseduurid olid nii meeldivad, et kindlasti läheksin sinna juba ainuüksi teeninduse tõttu tagasi. Kokkuvõtvalt olen selle puhkusega rahul ja soovitan ka teistele! (31.10.2010)

Kaikki katsoivat "Spa Hotelli Rüütli" katsoivat myös