Hotell Rocca al Mare

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Hotell Rocca al Mare / Tutvustus

2008. aasta mais avatud hotell Rocca al Mare asub väga kaunis ümbruses- mere rannal, suurepärase panoraamvaatega Tallinna lahele.

Hotell Rocca al Mare pakub palju erinevaid võimalusi nii tööreisil kui puhkusel viibijale. Hotellis on 35 mugavat numbrituba, nõupidamisruum kuni 30-le inimesele, suurepärase merevaatega restoran Rocca al Mare, DAY SPA ja tervisekeskus. WIFI leviala katab kõik hotelli üldruumid ning nõupidamisruumi. Kõikides numbritubades on aga kaabel - ühendus. Kaablid on võimalik laenata hotelli vastuvõtust ning Interneti ühendus on kõigile hotelli külalistele tasuta.

Hotelli lähedusse jäävad rahvusvaheliselt tuntud Tallinna Loomaaed, Eesti Vabaõhumuuseum, Rocca al Mare bowling, Rocca al Mare ostukeskus, Saku Suurhall, Premia Jäähall ja Rocca al Mare Tennisekeskus.

Hotell asub südalinnast 10 minuti autosõidu kaugusel ning parkimise pärast ei tasu muretseda. Parkimiskohad on hotelli ees ja kõrval ning parkimine on hotelli külalistele tasuta.

Tulge meile ning saate suurepärase elamuse osaliseks.

Linnulaul, merevaade ning roheline ümbrus – kõik vaid Teie jaoks!

Hotell Rocca al Mare / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

HOTELL ROCCA AL MARE Nõupidamisruum

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
35
24
-
-
24
20
-

Tehnilised lisad: videoprojektor, internet

Muud lisad: parkimisvõimalus, majutus, saun, toitlustus

Hotelli kõrgeimal korrusel asub nõupidamisruum, mis on ideaalne koht väiksemateks seminarideks, koolitusteks ning ka koosviibimisteks.
Seminarikülastajatele pakume laia suupistevalikuga kohvipause, karastusjooke ning maitsvaid lõuna- ja õhtusööke. Hinnad:
1 tund 32 EUR, päev 108,35 EUR (päevahind alates 6.-st tunnist). Hinnad sisaldavad: Kirjapaberit ja kirjutusvahendit, pabertahvlit ja pliiatseid, data- projektorit, traadita interneti ühendust (WiFi), jäävett, käibemaksu 20%, parkimine hotelli ees.

HOTELL ROCCA AL MARE Nõupidamisruum

Auditoorium
35
Klassiruum
24
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
24
U-kujuline
20
Pindala m²
-

Tehnilised lisad: videoprojektor, internet

Muud lisad: parkimisvõimalus, majutus, saun, toitlustus

Hotelli kõrgeimal korrusel asub nõupidamisruum, mis on ideaalne koht väiksemateks seminarideks, koolitusteks ning ka koosviibimisteks. Seminarikülastajatele pakume laia suupistevalikuga kohvipause, karastusjooke ning maitsvaid lõuna- ja õhtusööke. Hinnad: 1 tund 32 EUR, päev 108,35 EUR (päevahind alates 6.-st tunnist). Hinnad sisaldavad: Kirjapaberit ja kirjutusvahendit, pabertahvlit ja pliiatseid, data- projektorit, traadita interneti ühendust (WiFi), jäävett, käibemaksu 20%, parkimine hotelli ees.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Hotell Rocca al Mare", vaatasid ka