Roosta Seikluspark

Läänemaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Pealt näha kerged rajad, osutusid tõsisteks jõukatsumusteks. Juhendaja oli piisavalt sõbralik, et oleks endal julgust ja jõudu edasi... (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Roosta Seikluspark / Tutvustus

Roosta Puhkekülas on iga päev kell 10:00 - 19:00 avatud kolme rajaga seikluspark.

Roosta Seikluspargi on projekteerinud Michal Paulicek firmast Project Outdoor s.r.o. Ehitajaks on Tsehhi firma ja analoogsed seikluspargid lähima 1500 km raadiuses puuduvad.

Seikluspark on kolmerajaline, erinevate raskusastmetega ning püstitatud olemasolevatele mändidele. Seiklusrada on looduslik ja osalejatele atraktiivne. Elementide kinnituseks on valitud ainult terved puud. Ehitamisel kasutatakse läbiproovitud ja testitud puid säästvaid paigaldusmeetodeid. Puud on kohandatud puidust platvormide ja seikluselementide liitmiseks.

Seiklusrajad:
Sinine rada koosneb 8 kergest ja atraktiivsest elemendist ning on mõeldud lastele. Elemendid asuvad 1 m kõrgusel, seega saavad vanemad lapsi jälgida ja vajadusel abistada. Sinine rada on ühtlasi noortele oma võimete testimiseks, kas minna järgmistele radadele.

Punane rada on keskmise raskusega, püstitatud 4-5 meetri kõrgusele ja koosneb 12 elemendist. Rada on läbijate jaoks vaheldusrikkaks ja elamusterohkeks.

Must rada on kombineeritud 13 ronimis- ja laskumiselemendist, mis on paigaldatud 8-10 meetri kõrgusele. Raja läbimiseks on osalejatel vaja jõudu, tahet ja nobedust. Elevust pakub 60 m pikkune köistee.

Roosta Seikluspark / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Evelin Kängsepp
Hinnang: 5.0

Pealt näha kerged rajad, osutusid tõsisteks jõukatsumusteks. Juhendaja oli piisavalt sõbralik, et oleks endal julgust ja jõudu edasi minna. Õigel ajal enesekindlust juurde andes võiks öelda, et nagu sellele tööle loodud. Kindalsti läheks uuesti, sest kes harjutab, saab meistriks. Puhas loodus ja ümbritsev meri teevad selle koha ainulaadseks! (10.10.2010)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Roosta Seikluspark", vaatasid ka