Beer House restoran / Tutvustus
2002. aasta juulikuus oma uksed avanud Beer House on ainus ja unikaalne restoran-õlletehas Eestis, kus toodetakse seitset sorti „elusat“, filtreerimata ja pastöriseerimata õlut.Restorani interjööris on järgitud Austria õllemajade stiili. Õlleplatsil on tunda Viini tänavate hõngu ning olustikku. Suvisel ajal on Beer House´is avatud Vanalinna kõige pikem terrass.
Beer House's pruulitava õlle retseptid pärinevad Baierimaa XVI sajandi pruulikodadest. Unikaalse premium klassi õlletootmistehnoloogia järgimist kontrollib väga tähelepanelikult õllemeistrite tiim, eesotsas pea-õllemeistri Eve Toomelaga, kes on saanud oma kvalifikatsiooni Austria kõrgelt tunnustatud õllepruulimismeistritelt. Parima „elusa“ õlle tootmiseks kasutame vaid kvaliteetseid tooraineid: linnaseid toome Austriast, pärmi ja humalaid aga Saksamaalt.
Beer House´i perekond väärtustab oma äritegevuses eelkõige ausust ja kohusetundlikkust, tänu millele on kõik need aastad suudetud hoida oma kõrget taset ja tiitleid: “Õllepruuli liider“ ja „Parim restoran-õlletehas Eestis“.
Anna hinnang
Kommentaarid
Ole esimene, kes lisab kommentaari
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang