Estonian Experience

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Estonian Experience / Tutvustus

Estonian Experience on 2008. aastal asutatud turismifirma, mis pakub inspireerivaid ekskursioone ja elamusi. Meie ekskursioonid ja erinevad tegevused on välja töötatud ennekõike privaatklientide ja väikeste gruppide vajadusi silmas pidades. Oleme ühendanud meelelahutuse ning võimaluse kogeda midagi uut ja erakordset.

Ettevõtte asutajaks on Eva-Maria Egipt-Peenmaa, kelle kogemustepagas turisminduses on kogutud kokku 15 aasta pikkusest tegutsemisest antud valdkonnas.

2008. aastal märkas Eesti ühes juhtivas üritusturundusettevõttes Broadline OÜ projektijuhina töötanud Eva-Maria, et konverentside ja incentive ürituste äri on majanduslanguse tõttu oluliselt vähenemas. Samas oli näha, et kuigi turul oli hulgaliselt pakkumisi suurtele gruppidele, nappis seal aja- ja asjakohaseid pakkumisi üksikreisijaile ja väikestele gruppidele. Selle tähelepaneku tulemusena sündis idee luua Estonian Experience – ettevõte, mis pakuks Eestimaa parimaid ja põnevamaid elamusi just nimelt väikestele gruppidele ja privaatklientidele. Kohe samal aastal asus ta oma ideed ka ellu viima. Kasvanud nõudlusele vastates laiendas Estonian Experience 2012. aastal ettevõtte tegevust ja pakub nüüd ekskursioone ka Helsingis.

Estonian Experience teenused on eksklusiivselt privaatsed. Teie giid ja kogu tellitud teenus on ainult teie päralt. Tuuride algusajad on paindlikud,hinnad sõltuvad rühma suurusest. Pakume ka võimalust tellida meie ekskursioone ja tegevusi osana suuremast üritusest, mis pakuks vaheldust ja liidaks kolleege ning koostööpartnereid.

Enamikke meie teenuseid on võimalik broneerida ka samaks või järgmiseks päevaks.

Kõiki meie ekskursioone on alati võimalik tellida eesti, inglise, venekeelse giidi juhtimisel. Mitmeid ekskursioone on võimalik tellida ka saksa, prantsuse, itaalia, hispaania, soome, rootsi, taani, norra ja hiina keeles.

Kõik meie giidid on välja valitud just tänu nende eripärale ja oskusele nautida tööd privaatklientidega, pakkudes neile sõbralikku, paindlikku ja isikupärastatud teenust.

Estonian Experience / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Estonian Experience", vaatasid ka